OVERNATNING

 

 

HAR MAN IKKE BOOKET HOTEL VIA VORES LINK HER PÅ SIDEN, KAN MAN IKKE BENYTTE SIG AF TUCAN’S TAXA SERVICEHAR MAN IKKE BOOKET HOTEL VIA VORES LINK HER PÅ SIDEN, KAN MAN IKKE BENYTTE SIG AF TUCAN’S TAXA SERVICE

 
 

TELT ELLER CAMPINGVOGN:

 

Kommer du/I langvejs fra og/eller blot ønsker en let overnatning, så er man velkommen til at medbringe sit eget telt eller campingvogn og stille op på vores dertil indrettede arealer. (Følg skilte)

Bemærk dog, at man kun kan have telt eller campingvogn opstillet, når og hvis man er gæst i Tucan Club og kun inden for åbnings dagene.

Der er mulighed for strøm til campingvogne. Dog kun til brug for lys og altså ikke elektriske apparater, varme o.lign.

Der er opstillet en Badmobil med toilet på parkeringsarealet, som frit kan benyttes udenfor klubbens åbningstider.

 

OBS OBS OBS:

Læs venligst nøje, hvad man skal gøre, hvis man vil med taxa.

Fredage og lørdage vil der køre taxa fra hotellet præcis kl 18.45 og retur fra Tucan kl 01.30,

 

Dette er dog KUN gældende for gæster der har sendt os en mail, om at man ønsker at benytte sig af taxa ordningen. Dvs. at hvis man IKKE har sendt os en mail og modtaget bekræftelse, eller hvis man ikke har booket hotel via vores link, her på siden, så vil taxa fra og til hotellet, være for egen regning.

 

SÆRARRANGEMENTER:. SOMMER PARTY DEN 22/6.

 
For gæster som deltager med spisning, vil man blive afhentet med taxa fra Scandic Hotel kl. 17.15

Gæster der først deltager efter spisning, vil blive afhentet kl. 19.45. 

 

BEMÆRK, AT TAXA KØRSEL ER NØJE TILRETTELAGT OG DER MAN BEDES DERFOR LÆSE DENNE INFORMATION MED PRÆCISION:

FOR AT GØRE BRUG AF DEN BETALTE TAXA,  SKAL MAN HAVE SENDT EN EMAIL TIL TUCAN CLUB, SENEST KL. 17.00 PÅ SAMME DAG, OM AT MAN ØNSKER AT BENYTTE SIG AF TAXA ORDNINGEN. NÅR KLOKKEN ER 18.40, SKAL MAN VÆRE KLAR I FORHALLEN PÅ SCANDIC.

HAR MAN IKKE BOOKET HOTEL VIA VORES LINK HER PÅ SIDEN, KAN MAN IKKE BENYTTE SIG AF TUCAN’S TAXA SERVICE.

 

BEMÆRK OGSÅ, AT DER ER TALE OM EN FÆLLES TAXA OG AT MAN DERFOR IKKE KAN VÆLGE AT KØRE ALENE. ØNSKERS DETTE, ER DET FOR EGEN REGNING.

MAN SAMLES I DEN/DE TAXAER DER ER FOUDBESTILT OG TAXAEN KØRER KL. 18.45. ER MAN IKKE KLAR OG ER VED TAXAEN PÅ NÆVNTE TIDSPUNKT, ER EN NY TAXA PÅ EGEN REGNING. ØNSKER MAN AT KØRE TIL ELLER FRA KLUBBEN PÅ ANDRE TIDSPUNKTER END PÅ DE HER NÆVNTE TIDSPUNKTER, ER DET LIGELEDES FOR EGEN REGNING.

 

NÅR MAN TJEKKER IND I TUCAN, SKAL MAN OPLYSE, AT MAN ØNSKER TAXA RETUR, ELLERS VIL MAN IKKE KUNNE GARANTERES GRATIS KØRSEL.   DET SAMME GÆLDER, HVIS MAN IKKE ER KLAR I FORGANGEN I KLUBBEN KL. 01.30. VÆR DERFOR FORBEREDT OG VÆR KLAR TIL AFGANG . DER KAN DOG FOREKOMME LIDT VENTETID, MEN HELLER DET END INGEN TAXA.

OBS. OVENSTÅENDE ER MEGET VIGTIGT  OG AFGØRENDE FOR AT VI KAN KOORDINERE  RETUR TAXAERNE.

ØNSKER MAN AT BESTILLE TAXA PÅ EGEN REGNING, SKAL DET GØRES FRA EGEN TELEFON.

 

Prisen for  et enkeltværelse  er  995,00  kr incl. morgenmad og taxa. Og prisen for et dobbeltværelse m. morgenmad og taxa er 1.095,00. Når du har trykket på linket, er det MEGET VIGTIGT, at du husker at vælge “Kolding” , i feltet “Hvor ønsker du at booke”.

Denne aftale kan PT.  kun bookes  direkte på dette link: (BEMÆRK, AT DETTE KUN ER BOOKNING TIL HOTELOPHOLD OG AT TAXA SKAL BOOKES VED AT SENDE EN MAIL SAMMEN MED DIN TILMELDING TIL TUCAN, ELLER VED AT RINGE.  

https://www.scandichotels.com/?bookingcode=D000025431&cmpid=cc_channelshift.

Og husk at aftalen KUN er gældende på fredage og lørdage + NYTÅRSAFTEN, samt kun hvis man er gæst i Tucan Club, samme aften som bookningen. 

Scandic;  tlf. 75517700

Ring til os på tlf. 28412060, hvis du/I evt. har spørgsmål.

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

+45 28 41 20 60

Telefontid
mandag - lørdag 14-22

NYHEDSBREV