SÅDAN FÅR DU EN GOD AFTEN I TUCAN

Møder du nogen du kender, så smil – De er her af samme grund som dig selv. Husk blot diskretion, som er nøgleordet i swinger miljøet. Hvem du møder, kommer INGEN andre ved, udenfor klubben. “Glemmer” du denne regel, har du været i klubben for sidste gang.

Det er ikke særlig charmerende at være fuld. Præstationen vil ligeledes være i ”fare”. Vi har en alkoholpolitik, der siger, at det ikke er okay, at være fuld – dog ser vi igennem fingrene med, hvis man er selskabeligt overrislet, skal have 1 ekstra for at finde modet og hvis man i øvrigt har god pli.

Vi henviser til at vi er for så vidt muligt, forhindrer alkoholkørsel. Det er ikke tilladt at være på eller tage euforiserende stoffer.

Husk at du ikke må medbringe dine drikkevarer i legerummene. Det er så pinligt at få noget væltet! Drikkevarer i flasker, skal omhældes til plast glas, hvis de medbringes i wellness området. Hjælp hinanden til at huske det – Det giver en god atmosfære, at vi sammen passer på klubben.

Når du bevæger dig i fællesrummene, så husk at udvise hensyn. Vil du tilbyde dig, så skab øjenkontakt…. dette kan i sig selv godt være spørgsmålet om at være med, dog skal du altid afvente en accept, før du går ”i gang”. Hold en passende afstand til både madras og legende gæster. At stille sig tæt, uden at have fået lov, kan godt være turn off for nogen.

Klubben har en dresscode, som gælder alle – ALTSÅ INGEN HÅNDKLÆDER om livet eller brystet. Du er ikke nær så sexet at kigge på, som hvis du blot ifører sig dresscode igen efter ”akterne” ????

Overhold rummenes reglementer. Du bliver set skævt på, hvis DU er én af dem der ikke, rydder op efter dig, ikke bruger håndklæder til at ligge på, ikke går i bad før spa, ikke spørger før du rører, eller i det hele taget ikke overholder de enkle regler der er. Dette kan i værste fald medføre bortvisning.

Vi går ind for SIKKER SEX. Vi kan selvfølgelig ikke stille det som et krav, da vi ikke vil blande os i, hvad vores gæster aftaler indbyrdes. For din egen skyld, så husk altid (også i kampens hede) at sikre dig og andre med kondom. Vi gør opmærksom på at ansvaret påhviler begge køn. Og sidst men ikke mindst “Husk at rydde op efter dig”. Det er super træls både for dig og andre, at glide i et efterladt kondom.

Skulle uheldet være ude med våde lagner, spildte drikkevarer, brudte regler e.lign, så henvend dig straks til bar-personalet, som vil tage affære. Du hjælper alle, ved IKKE blot at ”lade det ligge” og måske tage nogle “dårlige oplevelser” med hjem.

Kom og få en fantastisk aften i en af Europas aller flotteste og hyggeligste klubber ????

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

+45 28 41 20 60

Telefontid
mandag - lørdag 14-22

NYHEDSBREV