TUCAN CLUB’S REGLER

 • Anonymitet/diskretion:Ved tilmelding SKAL der oplyses fulde navn. (jvf. billede ID)  Dette er KUN til internt brug/intern gæsteliste.

   

 • Alkohol & euforiserende stoffer: Er man beruset eller ”påvirket” ved ankomst, ser vi os berettiget til at afvise muligheden for at komme ind. Det er ej heller tilladt at være mærkbart beruset i løbet af aftenen. Dvs. er du ”fraværende”, anmassende, højtråbende, påtrængende eller uden forståelse og respekt for vores regler, vil du blive bedt om at forlade klubben.

 • Forbud mod følgende ”lege-redskaber”: Det er i Tucan Club IKKE tilladt at bruge  knive eller euforiserende midler. Generelt, men primært baseret på BDSM-leg. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning fra klubben.

 • Anonymiteten er vigtig, hvem man møder i klubben bliver i klubben.

 • God hygiejne. Bad kræves, hvis man ikke har nået det hjemmefra.
 • Der spørges altid om lov inden man “rører” ved nogen og et “Nej tak” SKAL respekteres. Bemærk dog, at denne regel IKKE ER GÆLDENDE I DARK ROOM på 1. sal. Et “Nej tak”  og/eller hvis man bliver bedt om at flytte sin hånd skal i dette rum, stadig respekteres, på den måde, at man  bevæger sig væk fra den samme person. Direkte penetrering i kønsdele er ikke tilladt uden accept. 
 • Regler om kæde og forhæng SKAL respekteres. Er forhæng/låge og kæde for, er det FORBUDT  at løfte forhænget af nysgerrighed. Overtrædelse medfører bortvisning.
 • Kondom er et krav, medmindre andet aftales indbyrdes. Begge parter er ansvarlige herfor.
 • Der må ikke filmes eller fotograferes i Tucan Club medmindre det er aftalt med klubben. Mobiltelefoner og Smart Watches, SKAL derfor befinde sig i ens garderobeskab og må IKKE medbringes inde i klubben.
 • Der må ikke medtages drikkevarer i Tucan Club. Bemærk, at hvis personalet mistænker denne regel, forbeholder vi os retten til at tjekke dit garderobe skab. Forefindes der medbragte drikkevarer, bliver du tilskrevet 500 kr på din barregning, samt bortvist for resten af aftenen.
  Klubbens drikkevarer  (INKL. KAFFE) må ej heller medbringes i legerummene/gangarealer  med undtagelse af vanddunke med skruelåg. Alle drikkevarer man tager med i wellness afdelingen  kommer i specielle “glas” og flasker må derfor ikke forefindes UDEN FOR BAROMRÅDET.
 • Vores salatbar som er placeret i baren er åben hver fredag og lørdag fra kl 22.00-00.00. Salaten må KUN nydes i bar-og lounge området og affald bedes henlægges i de dertil indrettede affaldsspande. 
 • Rygning er kun tilladt i vores rygerum, samt udendørs, dog ikke siddende i det udendørs spa. Vi har rygerum ved siden af vores bar lounge og ligeledes ved siden af vores Sky Lounge.
 • Særlige regler i vores Wellness afdeling. Bedes læses på ophængte info.  Man tager ALTID bad LIGE INDEN brug af spa. Badet skal ligeledes tages i wellness afdelingen selvom man måske lige har taget bad i den anden afdeling. Vis dine med-gæster, at du passer på dem og ikke mindst dig selv.  Det er meget vigtigt, at der kun sætter sig EN AF GANGEN når man træder op i vores indendørs spa. Sætter flere sig på EN GANG, løber vandet for hurtigt af pga. oversvømmelse og spaen bliver kold og der går lang tid inden den igen er varm nok. Oversvømmelse skaber ligeledes MEGET glat gulv i området, så “Gå forsigtigt”. Pas på med at gå direkte fra spa i damp sauna og omvendt. Tag et koldt bad imellem. Dette af hygiejniske og velbefindende grunde.
 • Senest kl. 20.00 skal man omklæde til dresscode.  Bemærk at det KUN er tilladt at have sit almindelige tøj på i vores barområde  indtil kl. 20.00. Bevæger man sig rundt i klubben før, skal der skiftes til dresscode. På vores Hard Core og Extreme  tema aftener, skal alle skifte til dresscode straks efter tjek-ind. Dvs., at dresscode også er påkrævet under rundvisning.
 • Aldersgrænse min. 18 år.
 • Når man tilmelder sig skal ens navn jvf. billede ID oplyses. Bemærk at dette også medbringes, ved evt kontrol men at det KUN er til internt brug på vores gæsteliste.

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

+45 28 41 20 60

Telefontid
mandag - lørdag 14-22

NYHEDSBREV