Plus One

Temaet Plus One, er et koncept, hvor hensigten er, at det skal være nemmere for par, at opsøge en ekstra partner til en TREKANT. Det henvender sig lige meget til både singler og par.

For mange, kan det være svært at være opsøgende i det, at skulle finde en ekstra partner til en trekant, hvadenten det er en ekstra mand eller kvinde.  Nu har parret mulighed for at tage et grønt signal-bånd på for at signalere at man er et par. Udover det, tager parret yderligere et bånd på (rødt hvis de søger en kvinde og blåt hvis de søger en mand)

Signal-båndene (blå eller rød) kan naturligvis skiftes i løbet af aftenen, hvis man senere ønsker en trekant med det modsatte køn. Disse farvekombinationer viser nu singlerne, at parret gerne vil modtage tilbud.

Singlemænd der gerne vil tilbyde sig som ekstra partner, tager et blåt signal-bånd på. (Bemærk at det KUN er forbeholdt de mænd, der er afklaret med at parret KUN ønsker en trekant)

Singlekvinder der gerne vil tilbyde sig som ekstra partner, tager et rødt signal-bånd på. (Bemærk at det KUN er forbeholdt de kvinder, der er afklaret med at parret KUN ønsker en trekant)

Parret vil nu have større og bedre mulighed for at henvende sig til singlerne der er åbne for tilbud.

Man er selvfølgelig altid i sin gode ret til at sige ”Nej tak”, hvilket altid respekteres med god pli.

Signal-båndene må ikke bruges af singler, der umiddelbart kun søger EN partner af gangen.

Det er vigtigt for os at understrege, at ALLE par og singler uden præferencer er velkomne på disse temaaftener. Er man ikke et par der decideret kun søger trekant, eller er man single der ikke specifikt går efter at være sammen med et par alene, så skal man ikke tage signal-bånd på.

Signal-båndene vil stå i bar-området og skifter man farve undervejs, lægges de ”brugte bånd” blot tilbage i den dertilhørende kasse. Båndene kan enten sættes om håndleddet eller hægtes på et synligt sted (halskæde, lingeri e.lign.)

 

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

NYHEDSBREV