OM TUCANCLUB

EROTISK NATKLUB I ØSTJYLLAND / MIDTJYLLAND. BELIGGENDE MELLEM KOLDING OG VEJLE

TUCAN CLUB
En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og opleve de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

FOR PAR, SINGLE-KVINDER OG SINGLE-MÆND
Vi ønsker at du skal komme og give slip for hverdagens stress, møde interessante og imødekommende mennesker, flirte og danse til fantastiske rytmer, leve dine erotiske drømme ud eller måske opdage nye.

Vi tilbyder et smukt wellness område med damp-bad og indendørs spa-bad. En stor terrassen, et udendørs spa-bad med en storslået udsigt. Et magisk Tantra og Soft Sex Temple, en romantisk kælder og en hyggelig hems under taget.

En  SM afdeling, spændende dark-room med glory-holes, små private rum, store fælles-rum samt mange hyggelige kroge og nicher. Vores gæster har generelt rigtig god pli, er meget åbne og tolerante. De nyder at have nogle hyggelige timer, blandt andre ligesindede gæster fra hele verden.

Udseende og seksuelle præferencer, er individuelt. Her handler det om gensidig kemi. Og husk endelig, at et ”Nej tak” skal respekteres.

FOR BEGYNDERE SÅVEL SOM GARVEDE GÆSTER
Brug den tid der skal til, det er ikke et krav at man er aktiv. Nyd den intensive 2-somhed i lukkede par områder, kig eller bliv kigget på, inviter andre singler eller par, eller bliv inviteret. Eller du kan ganske enkelt, blot være ”en flue på væggen”.

BESØG VORES EROTISKE  NATKLUB
Vores klub er beliggende i Almind, som er en lille by i Østjylland / Midtjylland. Almind er en lille by beliggende mellem Kolding og Vejle,. Vi har, i vores klub, gæster fra hele Danmark og resten af Europa  og glæder os til at byde dig velkommen.

Vi vil sammen med vores dejlige personale, glæde os til at byde dig/jer velkommen i vores lille “oase”.

De smukkeste hilsener fra

Mie & Torben Nielsen

(Ejere af Tucan Club)

 

 

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

+45 28 41 20 60

Telefontid
mandag - lørdag 14-22

NYHEDSBREV