VORES RUM

VELKOMMEN I TUCAN CLUB – EN EROTISK NATKLUB.

Beskrivelse af klubbens lokaler:


TJEK IND

Her melder du din ankomst, får udleveret nøgle til skab og det er også her du igen afleverer din nøgle og afregner evt bar-regning inden du går hjem.

BAR

Her kan der købes drikkevarer. Din nøgle skal opbevares her, efter du har skiftet til  dress-code (du kan bede om den, hvis du skal I dit skab og aflevere den igen, mens du er omklædt) Dette vil give dig den største sikkerhed, frem for selv at holde nøglen. Personalet er primært her, så har du ”problemer” skal du blot henvende dig til bar-personalet. Drikkevarer (med undtagelse af vand i drikkedunke) må kun nydes her, i loungen, samt i wellness afdelingen. (IKKE I LEGE-RUMMENE).

Det er IKKE tilladt at have sex o.lign i baren. Dog med undtagelse af vores Extreme Nights, hvor der er særlige regler. 

FÆLLES RUM

I fællesrum er det tilladt for alle at komme ind og kigge på. Her kan man blive inviteret med på leg, ligeledes er det også et oplagt sted at tilbyde sin ”hjælp”. Husk blot at spørge, før du rører.

RED LIGHT 1 & 2

Lille privatrum beliggende i stueplan.

Pleasure & Pain

Et lille privat BDSM rum, hvor du/I har mulighed for opbinding, både i loft, samt på en rundt justerbart hjul, som er fastmonteret på væggen. Hjulet kan drejes 180 grader rundt, så betjening af kroppen kan afpasses. Du har her mulighed for at trække et gardin foran vinduet, så ingen kan se ind, eller du kan gøre det modsat, så I stadig kun er jer selv i rummet, men andre kan kigge ind udefra. Rummet finder du  ved gangarealet ned mod wellness området.

THE VIEW

Lækker let lukket fællesrum, beliggende i stueplan. Som navnet antyder, er rummet med panorama, så madrassen er lukket af, af vinduer på 3 sider.

BLUE LAGOON

Hyggeligt og stort privatrum beliggende i stueplan.

SYBIAN/GYNÆKOLOGBÆNK – KÆLDER

Meget lille privatrum. Her finder du vores sex-maskine ; Sybian. Udstyr kan lånes i baren efter foreskrevne regler. Ligeledes forefindes der en gynækolog briks. Der er  forhæng til rummet, som kan lukkes, men er det åben, er det tilladt at komme ind.

WATERFALL – 1. SAL

Privatrum.

LOFT – 2. SAL

Hemsen er forbeholdt par. Singler har kun adgang, hvis de er inviteret med. Vær opmærksom når du går op og ned af trappen. Den er stejl.

På vores Hard Core aftener er hemsen tileget bi’er og bi-nysgerrige. Reglen for par/singler, er dog stadig gældende.

WELLNESS AFDELING – STUEPLAN

Her er det tilladt at medbringe sine drikkevarer, blot du husker at det skal være hældt over i vores glas, som er af hård plast. Husk at afvaske dig, inden du går i spaen. Når lyset i spaen slukkes, bedes ALLE stå op – og den starter igen når lyset tændes ca. 10 minutter senere.

MASSAGE/GANGBANG RUM

I forbindelse med vores wellness afdeling har vi et lille hyggeligt massage rum, som er et privat rum, hvor man altså har mulighed for at udelukke andre gæster.
Om man bruger det til en lækker intim massage-forkælelse, eller om man invitere nogle stykker med til at yderligere forkælelse, er helt op til hver enkelt gæst.

LOUNGE – NIGHT CLUB

Som beskrevet ovenfor, er det tilladt at nyde sine drikkevarer her. Ligeledes må der gerne sexes og selvfølgelig må der MEGET gerne SWINGES med hofterne.

Er du ryger, finder du herinde døren til et tilstødende ryge-rum.
Volumen på musikken er lidt højere her, end i baren.

PRIVATE RUM

Kendetegnes ved at der er et forhæng, samt en kæde ved døren.
Kæden bruges hvis man ønsker at blive kigget på, på afstand og uden at det er tilladt for andre at komme ind. Vælger man at tage forhænget for, betyder det at ”døren er lukket”.
Det er IKKE tilladt for andre at kigge ind.

GARDEROBE

Al færden i hele klubben, samt brug af garderobe sker på eget ansvar. Vi gør opmærksom på at for din sikkerheds skyld, har vi videoovervågning i garderoben. 
Det er også her du har lov til at tjekke din mobiltelefon, da den ikke må forefindes andre steder i klubben.

DARK ROOM – 1. SAL

Fælles rum. Klubbens Dark Room, ligger på 1. sal,  Bemærk, at reglen om at man spørger før man rører IKKE ER GÆLDENDE I DETTE RUM, dog skal et “Nej tak”  og/eller hvis man bliver bedt om at flytte sin hånd stadig respekteres, på den måde, at man  bevæger sig væk fra den samme person. Direkte penetrering i kønsdele er ikke tilladt uden accept. 
Bemærk, at der inde I dark room forefindes glory holes og at der ligeledes forefindes en anden dør i gang-arealet, der er beregnet til den modtagne part i glory holes. 

BI-RUM – KÆLDER

I kælderen finder du klubbens bi-rum, som er et fælles rum. Bemærk at man IKKE  har mulighed for at lukke det af for øvrige gæster og at alle tilbud skal respekteres. Det er selvfølgelig acceptabelt at sige “Nej tak”, men rummet egner sig IKKE til fordomsfulde gæster.

TJEKKISK GLORY HOLE – KÆLDER

Tjekkisk Glory Hole finder du i vores kælder. Bagest inde i en lille rum, har vi klubbens nye tiltag, hvor man både som mand og kvinde kan “gemme sig væk” på en briks bag en væg, så kun de intime dele og ben er til syne, hvorefter man kan “blive betjent” af “usynlige givere. 
Man har mulighed for at have sin egen “vogter” med, som styrer hvem der får lov at deltage. 

SPEJL RUM – 1. SAL

Et lækkert halvmørkt rum, hvor der med en projektor kører forskellige mønstre på madrassen. Mønstrene skifter hvert minut og giver både rummet og brugerne en helt speciel effekt.

GLORY – 1. SAL

Fællesrum. Her findes glory holes, hvor det er muligt at kigge igennem en rude, så man kan se hvem man bliver “betjent” af.

TANTRA TEMPLE – 1. SAL

Dette er et fællesrum med forbehold. Her har singler ingen adgang medmindre man er inviteret af et par. Her skal der udvises stor respekt for hinanden. Her er KUN SOFT-SEX tilladt. Ingen gruppe-sex og der må ikke snakkes og grines internt. En stille seance mellem 3 mennesker er tilladt, hvis det sker uden gener for andre.
Det er påkrævet at man ligger på et håndklæde før man leger. Husk at efterlade pladserne, som du selv gerne vil se dem.

SM LOFT – 1. SAL

Fælles rum.  Da vores SM rum er beliggende ud til et gangareal, forefindes der en dør til rummet. Er døren lukket, er det stadig tilladt at gå ind – DOG ER DET VIGTIGT, at man er stille og respekterer hvis nogle allerede er aktive i rummet.

Af rekvisitter kan nævnes; Kors, bur, gynge, gabestok, fikseringsstol samt bænk. Vi har desværre ikke yderligere  udstyr til udlån, men man er meget velkommen til at medbringe sit eget.

CABIN – 1. SAL

Lille Privat rum.

TOILETTER

Der er placeret toilet og bad følgende steder i klubben; et i gangen ved barområdet, to i wellness afdelingen, to i gangen ved nedgang til kælder, samt to på 1. sal.

STOR TERRASSE

Terrassen bliver ind imellem brugt til diverse arrangementer igennem hele året. Har vi særligt tema, vil terrassen være oplyst og opvarmet, hvis nødvendigt. I vinterhalvåret er terrassen ellers “lukket” – dog vil man altid kunne komme ud og trække lidt frisk luft. I sommerhalvåret, er det her vi holder grill-arrangementer, sommerfester mm.
Her må du også ryge samt nyde dine drikkevarer, ligeledes i plast glas.

ADVENTURE GARDEN

Her finder du vores udendørs varmtvandsbassin til 15 personer.  Haven får dig direkte ind i “de voksnes tivoli”. Du vil opleve en imponerede udsigt, når du træder ud af døren i Adventure Garden. Midt i haven præger vores store oplyste Bondage Tree haven. Her finder du 4 ophængnings-spots, hvor du har mulighed for at tænde varmelampe på hvert spot. Fordelt i haven er der ligeledes 4 store sheltere, hvor der også tænder varme, når temperaturen er kold nok og der er aktivitet i rummene. 
Tag på opdagelse i vores skønne Oase. Her er skønt, når man lige trænger til lidt “frisk luft” 

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

+45 28 41 20 60

Telefontid
mandag - lørdag 14-22

NYHEDSBREV

X