VORES RUM

VELKOMMEN I TUCAN CLUB – EN EROTISK NATKLUB.

Beskrivelse af klubbens lokaler:


TJEK IND

Her melder du din ankomst, får udleveret nøgle til skab og det er også her du igen afleverer din nøgle og afregner evt bar-regning inden du går hjem.

BAR

Her kan der købes drikkevarer. Din nøgle skal opbevares her, efter du har skiftet til  dress-code (du kan bede om den, hvis du skal I dit skab og aflevere den igen, mens du er omklædt) Dette vil give dig den største sikkerhed, frem for selv at holde nøglen. Personalet er primært her, så har du ”problemer” skal du blot henvende dig til bar-personalet. Drikkevarer (med undtagelse af vand i drikkedunke) må kun nydes her, i diskoteket, samt i wellness afdelingen. (IKKE I LEGE-RUMMENE).

Det er IKKE tilladt at have sex o.lign i baren.

FÆLLES RUM

I fællesrum er det tilladt for alle at komme ind og kigge på. Her kan man blive inviteret med på leg, ligeledes er det også et oplagt sted at tilbyde sin ”hjælp”. Husk blot at spørge, før du rører.

RED LIGHT 1 & 2

Lille privatrum beliggende i stueplan.

BIO

En lille biograf, hvor vi viser forskellige frække film med diverse temaer. Aftens tema, vil fremgå af en “lysavis” udenfor rummet. Rummet finder du  ved gangarealet ned mod wellness området.

THE VIEW

Lækker let lukket fællesrum, beliggende i stueplan. Som navnet antyder, er rummet med panorama, så madrassen er lukket af, af vinduer på 3 sider.

BAMBUS

Hyggeligt privatrum beliggende i stueplan.

SYBIAN – KÆLDER

Meget lille privatrum. Her finder du vores sex-maskine ; Sybian. Udstyr kan lånes i baren efter foreskrevne regler. Der forefindes en låge, som kan lukkes, men er den åben, er det tilladt at komme ind.

WATERFALL – 1. SAL

Privatrum.

LOFT – 2. SAL

Hemsen er forbeholdt par. Singler har kun adgang, hvis de er inviteret med. Vær opmærksom når du går op og ned af trappen. Den er stejl.

På vores Hard Core aftener er hemsen tileget bi’er og bi-nysgerrige. Reglen for par/singler, er dog stadig gældende.

WELLNESS AFDELING

Her er det tilladt at medbringe sine drikkevarer, blot du husker at det skal være hældt over i vores glas, som er af hård plast. Husk at afvaske dig, inden du går i spaen. Når lyset i spaen slukkes, bedes ALLE stå op – og den starter igen når lyset tændes ca. 10 minutter senere.

DISKOTEK – NIGHT CLUB

Som beskrevet ovenfor, er det tilladt at nyde sine drikkevarer her. Ligeledes må der gerne sexes og selvfølgelig må der MEGET gerne SWINGES med hofterne.

Er du ryger, finder du herinde døren til et tilstødende ryge-rum.
Volumen på musikken er lidt højere her, end i baren.

PRIVATE RUM

Kendetegnes ved at der er et forhæng, samt en kæde ved døren.
Kæden bruges hvis man ønsker at blive kigget på, på afstand og uden at det er tilladt for andre at komme ind. Vælger man at tage forhænget for, betyder det at ”døren er lukket”.
Det er IKKE tilladt for andre at kigge ind.

GARDEROBE

Al færden i hele klubben, samt brug af garderobe sker på eget ansvar. Vi gør opmærksom på at for din sikkerheds skyld, har vi videoovervågning i garderoben. Her finder du hårtørrer, samt glattejern.
Det er også her du har lov til at tjekke din mobiltelefon, da den ikke må forefindes andre steder i klubben.

DARK ROOM

Fælles rum. I dark room som ligger ved wellness afdelingen, er der andre regler mht forhæng. For at rummet kan være mørkt, er der derfor altid forhæng for. Her er det tilladt at gå ind, selvom forhænget er for. Reglen om at man spørger før man rører er stadig gældende og skal respekteres.
Bemærk, at der I dark room forefindes glory holes.

KÆLDER 1 + 2

I kælderen finder du 2 private rum. Et med en seng og et med en gynægolog briks, samt et kors, til jer der stadig vil have muligheden for at “gå privat”. Bemærk at rummet med korset er forbeholdt pirrende lege og er ikke egnet til pisk.)

SPEJL RUM – 1. SAL

Et lækkert halvmørkt rum, hvor der med en projektor kører forskellige mønstre på madrassen. Mønstrene skifter hvert minut og giver både rummet og brugerne en helt speciel effekt.

GLORY – 1. SAL

Fællesrum. Her findes glory holes, hvor det er muligt at kigge igennem en rude, så man kan se hvem man bliver “betjent” af.

TANTRA TEMPLE – 1. SAL

Dette er et fællesrum med forbehold. Her har singler ingen adgang medmindre man er inviteret af et par. Her skal der udvises stor respekt for hinanden. Her er KUN SOFT-SEX tilladt. Ingen gruppe-sex og der må ikke snakkes og grines internt. En stille seance mellem 3 mennesker er tilladt, hvis det sker uden gener for andre.
Det er påkrævet at man ligger på et håndklæde før man leger. Husk at efterlade pladserne, som du selv gerne vil se dem.

SM LOFT – 1. SAL

Fælles rum.  Da vores SM rum er beliggende ud til et gangareal, forefindes der en dør til rummet. Er døren lukket, er det stadig tilladt at gå ind – DOG ER DET VIGTIGT, at man er stille og respekterer hvis nogle allerede er aktive i rummet.

Af rekvisitter kan nævnes; Kors, bur, gynge, gabestok, fikseringsstol samt bænk. Vi har desværre ikke yderligere  udstyr til udlån, men man er meget velkommen til at medbringe sit eget.

CABIN – 1. SAL

Lille Privat rum.

TOILETTER

Der er placeret toilet og bad følgende steder i klubben; et i gangen ved barområdet, to i wellness afdelingen, to i gangen ved nedgang til kælder, samt to på 1. sal.

STOR TERRASSE

Terrassen bliver ind imellem brugt til diverse arrangementer igennem hele året. Har vi særligt tema, vil terrassen være oplyst og opvarmet, hvis nødvendigt. I vinterhalvåret er terrassen ellers “lukket” – dog vil man altid kunne komme ud og trække lidt frisk luft. I sommerhalvåret, er det her vi holder grill-arrangementer, sommerfester mm.
Her må du også ryge samt nyde dine drikkevarer, ligeledes i plast glas.

LILLE TERRASSE

Her finder du vores udendørs spa. Bemærk at der max må være 6-7 personer i ad gangen.

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

NYHEDSBREV

X
X