DRESSCODE

Nedenfor kan du se eksempler på, dresscode/clubwear. 

 

 

DRESSCODE STARTER SOM UDGANGSPUNKT KL. SENEST 20.00.  SØNDAG KL. 15.00.

Når dresscode er nævnt, er det den beklædning der påkræves i klubben efter kl. 20.00. (Søndag kl. 15.00) På alle vores åbningsdage er det normen, at man ankommer i sit almindelige pæne tøj. Iført sit almindelige tøj, er det tilladt at få en ledsaget rundvisning, Torsdag kl. 19.30 og på Fredage og Lørdage hhv., kl. 19.00 &  kl. 19.30 , samt søndag kl. 15.00 (for nye gæster), samt at sidde i vores barområde frem til kl. senest 20.00 (Søndag kl. 15.00) Vil man rundt i klubben, før kl 20.00, (søndag kl. 15.00) er det et krav at man er iført dresscode.

På aftener hvor vi har temaet “EXTREME NIGHT”, vil man skulle skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. 

 

HÅNDKLÆDER: OPDATERET DEN 30/8-23

Vi gør opmærksom på, at håndklæder IKKE er en del af dresscoden for hverken mænd eller kvinder. Det er derfor IKKE tilladt, at bevæge sig rundt i klubben med håndklædet rundt om livet eller rundt om brystet. Så “hop lige i” dresscoden imellem “akterne”.

Håndklæder må bæres over armen, i hånden eller over skulderen.

Vær venligst også opmærksom på, at du ikke får lagt dit håndklæde på bardisken eller andre borde, men i tilfælde af evt. bestilling i baren, skal du have det over armen eller skulderen, eller have lagt det fra dig på en stol eller sofa.  

 

 DRESSCODE FOR KVINDER/CROSS DRESSER/TRANS SEKSUELLE

Alt lige fra almindeligt pænt lingeri – en superkort nederdel m/ top (bh, corsage e.lign), eller en superfræk lille fræk kjole . 

Er du nonbinær, så tillades et par hotpants, en sportsbh, strop-top e.lign. 

Bemærk dog, at tøj/kjoler, som kan bruges til at gå almindeligt i byen i, ikke er tilladt. Det skal som minimum være SÅ frækt, at man ikke vil gå i byen med det på. 

Nedenfor kan du se eksempler på, dresscode/clubwear.

Stilletter eller støvler er meget hyppigt brugt, men bare fødder ses også. I helhed er det den dresscode vi kalder erotisk beklædning. En “tillukket” (lang og lange ærmer) kjole i en tynd MEN IKKE gennemsigtig, betegnes IKKE som dresscode.

DRESSCODE FOR MÆND/CROSS DRESSER/TRANS SEKSUELLE
Tights, boxer-shorts eller kilt. Nogle mænd bruger ligeledes (især i vinterhalvåret) en form for “bade-sandaler”/slippers, clip-klapper e.lign. Typisk ses dog, bare fødder.  Ligeledes vil en passende – måske” lidt fræk” t-shirt*  – være okay, hvis man får lidt “kolde skuldre”.

* En passende t-shirt vil sige, en pæn ENSFARVET SORT ELLER HVID  t-shirt, der hverken er forvasket og/eller skæv. Man kan få mange pæne t-shirt til mænd som er egnet til “erotisk” brug. Ligeledes vil en ENSFARVET SORT EL. HVID, ÅBENSTÅENDE skjorte også være ok.

BDSM DRESSCODE/ Dominant rollen

Leger man i BDSM verdenen og befinder sig i “Dominant-rollen”, er det tilladt at have lange bukser på. Disse skal dog være enten  læder/skind bukser, eller et par pæne habitbukser. Bemærk, at bærer man en klassisk dresscode, som habitbukser og sort skjorte, så skal både sko/bælte også være sort, og at andre typer bukser, som jeans o. lign.,  IKKE ER TILLADT. 

Domina beklædning i form at lakbukser, kjole o.lign, er naturligvis også tilladt for kvinder.

Disse typer dresscode, indebærer dog , at det KUN ER TILLADT, at opholde sig i Ground Bar og hhv. ned til Red Room eller Pain & Pleasure. Bevæger man sig yderligere rundt i klubben, så skal der skiftes til den normale dresscode.

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

+45 28 41 20 60

Telefontid
mandag - lørdag 14-22

NYHEDSBREV