DRESSCODE

 

DRESSCODE STARTER SOM UDGANGSPUNKT KL. SENEST 20.00. 

Når dresscode er nævnt, er det den beklædning der påkræves i klubben efter kl. 20.00. På alle vores åbningsdage er det normen, at man ankommer i sit almindelige pæne tøj. Iført sit almindelige tøj, er det tilladt at få en ledsaget rundvisning, Torsdag kl. 19.30 og på Fredage og Lørdage hhv., kl. 19.00 &  kl. 19.30  (for nye gæster), samt at sidde i vores barområde frem til kl. senest 20.00. Vil man rundt i klubben, før kl 20.00, er det et krav at man er iført dresscode.

På aftener hvor vi har temaet “EXTREME NIGHT”, vil man skulle skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. Dvs., at rundvisningen for nye også foregår iført dresscode.

DRESSCODE FOR KVINDER/CROSS DRESSER/TRANS SEKSUELLE
Alt lige fra almindeligt pænt lingeri – en superkort nederdel m/ top (bh, corsage e.lign), eller en superfræk lille fræk kjole . 

Er du nonbinær, så tillades et par hotpants, en sportsbh, strop-top e.lign. 

Bemærk dog, at tøj/kjoler, som kan bruges til at gå almindeligt i byen i, ikke er tilladt. Det skal som minimum være SÅ frækt, at man ikke vil gå i byen med det på. 

Nedenfor kan du se eksempler på, dresscode/clubwear.

Stilletter eller støvler er meget hyppigt brugt, men bare fødder ses også. I helhed er det den dresscode vi kalder erotisk beklædning. En “tillukket” (lang og lange ærmer) kjole i en tynd MEN IKKE gennemsigtig, betegnes IKKE som dresscode.

DRESSCODE FOR MÆND/CROSS DRESSER/TRANS SEKSUELLE
Tights eller boxer-shorts. Nogle mænd bruger ligeledes (især i vinterhalvåret) en form for “bade-sandaler”/slippers, clip-klapper e.lign. Typisk ses dog, bare fødder.  Ligeledes vil en passende – måske” lidt fræk” t-shirt*  – være okay, hvis man får lidt “kolde skuldre”.

Nedenfor kan du se eksempler på, dresscode/clubwear.

* En passende t-shirt vil sige, en pæn ENSFARVET SORT ELLER HVID  t-shirt, der hverken er forvasket og/eller skæv. Man kan få mange pæne t-shirt til mænd som er egnet til “erotisk” brug. Ligeledes vil en ENSFARVET SORT EL. HVID, ÅBENSTÅENDE skjorte også være ok.

Mht. håndklæder vil vi meget gerne understrege at de IKKE er en del af den tilladte dresscode. Vi mener i klubben, at håndklæder rundt om livet samt brystet (for kvinder) hører til på bade-hoteller – og ikke i en erotisk natklub. Så hop lige i din dresscode imellem “akterne”.

BDSM DRESSCODE/ Dominant rollen

Leger man i BDSM verdenen og befinder sig i “Dominant-rollen”, er det tilladt at have lange bukser på. Disse skal dog være enten  læder/skind bukser, eller et par pæne habitbukser. Bemærk, at andre typer bukser, som jeans o. lign.,  IKKE ER TILLADT.  Overdelen skal ligeledes være en del af outfittet, sort skjorte el. t-shirt, eller bar overkrop. 

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

+45 28 41 20 60

Telefontid
mandag - lørdag 14-22

NYHEDSBREV