MEDLEMSKAB AF TUCAN CLUB

Vil du tilmelde dig en aften?

Kontakt os via e-mail eller telefon, og fortæl os hvilken aften du/I gerne vil besøge klubben. Vi skal nok informere og guide dig igennem processen

Telefon

 

Telefontid

Mandag – lørdag 14 – 22

For at købe medlemskab i Tucan Club, kræver det at man møder op i klubben. Når du tjekker ind, kan du evt. bede om køb af medlemskab gældende for 1 år, men det er helt op til dig/jer. Man kan også blot besøge os en enkelt aften uden medlemskab.
Man kan købe et almindeligt 1 års medlemskab, hvor man sparer 200 kr  på entreen for hvert besøg så længe du er medlem. En undtagelse er dog om onsdagen, hvor entreprisen er uafhængig af medlemskab.  

Normalvis kan man også  købe et 1 års VIP medlemskab, hvor man ikke betaler entre pr gang, men blot 1 gang årligt. Under særlige omstændigheder, kan der dog opstå Force majeure, hvilket betyder at eksisterende VIP medlemskaber kan give reduceret adgang til klubben. Ligeledes gør vi opmærksom på, at det nuværende VIP medlemskab KUN er gældende på torsdage, fredage og lørdage.

Da vi pr. juni 2022 har tilføjet onsdage og søndage som åbningsdage/aftener, har vi valgt at alle med VIP medlemskaber, kan benytte dette på disse dage, dog kun til og med 31/12-22. Med undtagelse af vores Dark Desires arrangement den 30/10-22, 

 

Vores priser bliver kun oplyst ved telefonisk henvendelse. 

 

Køber man et par medlemskab, skal man danne par privat (behøver ikke at bo sammen) men man skal være faste partnere.
Hvis dit medlemskort er bortkommet eller du har glemt det, skal du medbringe gyldig legitimation.

NYHEDSBREV