Wifesharing

Kom og oplev en aften med temaet “WIFESHARING” – altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange.  Du er naturligvis også meget velkommen til en fræk aften, selvom du ikke deler denne interesse. Nedenfor vil du kunne læse dig frem til, hvordan du kan se forskel på dem der er til “det” og ikke er til “det 🙂

Temaet “Wifesharing” er en stor succes i udlandet og i Tucan vil vi gerne følge trop. Vi har dog udvidet konceptet lidt, så singlekvinder også har muligheden for at signalere at de er klar til at blive forkælet af flere mænd.

Bemærk at singlekvinder er mindst lige så velkommen på denne temaaften. Du (singlekvinde) vil have et tydeligere “udvalg” af mænd, der står klar til at forkæle DIG. (Psst…. Det er dem der har butterfly på:-) Du må også gerne som singlekvinde tage et rødt bånd om håndleddet, for at vise at du gerne vil forkæles af flere mænd. Det er ikke et krav og er altså helt op til dig selv.

Single kvinder har nu også muligheden for at tage en butterfly på 🙂 Det vil udover at hun måske OGSÅ har et rødt armbånd på, vise, at hun er klar til at være med til at forkæle kvinden i et par

Da vi på vores entre-bånd har forskel på farverne på hhv. singler og par, vil du som singlekvinde have kombinationen “Rød og Aqua” hvor kvinder i et par vil have “Rød + Sølv)

Nogle kalder det cuckolds andre kalder det wifesharing. For nogle vil det blot betegnes som en ganske almindelig tre- eller firkant. Begreberne cuckold og wifesharing er en sexlivsstil, hvori der ikke indgår dominans og ydmygelse af manden, men hvor det primært er manden der mindst lige så meget som kvinden, tænder på at se andre være sammen med “hans kvinde”  Læs med her hvad vores koncept omhandler.

Er du singlemand eller par, der tænder på dette tema, så er reglerne:

Er du kvinde i et par,  skal du påsætte et rødt bånd om håndleddet, for at illustrere at du er til flere mænd med din partners tilstedeværelse og tilladelse. Manden i parret skal bære et sort SLIPS. Til info for alle, kan vi oplyse at der er mange måder for mænd at være “til stede”. Nogle vil blot være med for at kigge på, mens andre måske deltager i større eller mindre grad.

Til de kvinder der ikke selv har et bånd på “hjemmefra”, vil der kunne fås et bånd ved ankomst til klubben.

Singlemænd der ønsker at signalere at de er klar til at “hjælpe” skal bære en sort BUTTERFLY.

Vi har naturligvis også både slips og butterfly til udlån (mod depositum) i klubben, hvis du ikke selv er i besiddelse af sådan en. Husk at disse skal afleveres igen, for at depositummet bliver annulleret.

 

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

NYHEDSBREV