High performance Hypnose for Tucan’ere

Der er mange områder i det ubevidste sind, som kan virke dæmpende på en ellers glad aften i Tucan. Eksempelvis kan nervøsitet for manglende præstationsevne eller for at blive afvist gøre det vanskeligt at tage kontakt i baren eller at invitere til leg. Det kan være vanskeligt at opsøge en behandler uden tilknytning til swinger-miljøet med så private problemstillinger, men heldigvis kan mange af disse udfordringer afhjælpes effektivt med hypnose.

Tucan har en aftale med to dygtige hypnotisører, så Tucans gæster (til en særlig klubpris) kan få hjælp til personlige forhold, som begrænser udfoldelsen af det glade liv i Tucan. f.eks. lyst, begær, usikkerhed, jalousi, selvværd, seksuelle udfordringer osv.

Hvem er hypnotisørerne?

Hypnotisørerne er meget diskrete og har erfaring med at hjælpe swingere med private problemstillinger. De er uddannet ved Institut for Avanceret Hypnose og ejer et specialiseret hypnosecenter med fokus på præstationsfremmende hypnose. Udenfor klubmiljøet arbejder hypnotisørerne med klassiske hypnoseområder, f.eks. præstations- og eksamensangst, elitesport, ledelsessparring og selvværd.

 

Hvor foregår hypnosen?

Hypnosen foregår i trygge rammer i hypnotisørernes lokaler i Kolding. Der vil altid være både en mandlig og en kvindelig hypnotisør tilstede.

Læs mere på www.highperformancehypnose.dk eller kontakt Mie eller Torben (Tucan) på 28412060. Du kan også kontakte hypnotisørerne direkte på kontakt@highperformancehypnose.dk

LÆS HER ET LILLE UDPLUK AF FORTÆLLER FRA KUNDER DER HAR BESØGT “HIGH PERFORMANCE HYPNOSE”

Kvinde, 20erne:

Jeg har altid haft svært ved at give mig selv lov til at nyde, både sexuelt, men også i dagligdagen havde jeg svært ved at mærke følelser og jeg fortalte tit mig selv, at jeg ikke havde fortjent det gode. Hypnosen tog mig tilbage til min barndom og fik løst op for de følelser og episoder, der åbenbart har påvirket mig i mange år. Jeg tog til hypnose for at få bedre sex, men fik også en kæmpe gave i min dagligdag, fordi jeg nu giver mig selv lov til at være glad i mange situationer.

Hypnotisørerne er gode og jeg synes det er trygt, at den ene hypnotisør er kvinde.

Mand, 40erne:

Jeg havde et fantastisk første besøg i Tucan. Alt spillede på de helt store nagler. Mit 2 og 3 besøg blev til skuffelser – det var som om, at jeg ikke kunne lade være med at sammenligne mig med de andre mænd og sammenligningen var ikke til min fordel!

highperformancehypnose.dk bragte min selvtillid tilbage på sporet

Mand, 50erne:

Jeg er en mand i 50’erne, som har haft tiltagende rejsningsproblemer. Jeg har været ret diskret omkring mit problem og havde ikke lyst til at inddrage min egen læge, for jeg troede ikke, at mit problem var af fysisk karakter. Jeg tog et visitkort om hypnose i Tucan for at få hjælp. Hypnotisørerne er meget professionelle og der var ikke noget i mit forløb, som de ikke havde oplevet før. De førte mig gennem nogle hændelser i min fortid, som skulle bearbejdes henover nogle uger og et par behandlinger. Jeg har fået roen igen på en helt ny og dejlig måde og nu virker udstyret igen, som det skal.

Kvinde, 40’erne

Hverdagen med børn og arbejde har fjernet vores overskud i hverdagen, og det har været svært at finde tid og ro til at nyde hinanden. Derfor har vi besøgt Tucan nogle gange. Min mand elsker den frække stemning i klubben, men jeg havde det svært. Jeg så ikke mig selv som ’ligeså lækker som de andre’, og jeg blev jaloux og bange for at miste ham. Vi valgte derfor at booke en tid hos Tucans hypnotisører. Hypnosen har ændret mine oplevelser i Tucan. Vi nyder nu hinanden i klubben, og jeg har endda inviteret en ekstra kvinde med i vores leg. Sikke en gave, vi har fået!

 

 

 

 

 

 

X