High performance Hypnose for Tucan’ere

Der er mange områder i det ubevidste sind, som kan virke dæmpende på en ellers glad aften i Tucan. Eksempelvis kan nervøsitet for manglende præstationsevne eller for at blive afvist gøre det vanskeligt at tage kontakt i baren eller at invitere til leg. Det kan være vanskeligt at opsøge en behandler uden tilknytning til swinger-miljøet med så private problemstillinger, men heldigvis kan mange af disse udfordringer afhjælpes effektivt med hypnose.

Tucan har en aftale med to dygtige hypnotisører, så Tucans gæster (til en særlig klubpris) kan få hjælp til personlige forhold, som begrænser udfoldelsen af det glade liv i Tucan. f.eks. lyst, begær, usikkerhed, jalousi, selvværd, seksuelle udfordringer osv.

Hvem er hypnotisørerne?

Hypnotisørerne er meget diskrete og har erfaring med at hjælpe swingere med private problemstillinger. De er uddannet ved Institut for Avanceret Hypnose og ejer et specialiseret hypnosecenter med fokus på præstationsfremmende hypnose. Udenfor klubmiljøet arbejder hypnotisørerne med klassiske hypnoseområder, f.eks. præstations- og eksamensangst, elitesport, ledelsessparring og selvværd.

 

Hvor foregår hypnosen?

Hypnosen foregår i trygge rammer i hypnotisørernes lokaler i Kolding. Der vil altid være både en mandlig og en kvindelig hypnotisør tilstede.

Læs mere på www.highperformancehypnose.dk eller kontakt Mie eller Torben (Tucan) på 28412060. Du kan også kontakte hypnotisørerne direkte på kontakt@highperformancehypnose.dk

LÆS HER ET LILLE UDPLUK AF FORTÆLLER FRA KUNDER DER HAR BESØGT “HIGH PERFORMANCE HYPNOSE”

Kvinde, 20erne:

Jeg har altid haft svært ved at give mig selv lov til at nyde, både sexuelt, men også i dagligdagen havde jeg svært ved at mærke følelser og jeg fortalte tit mig selv, at jeg ikke havde fortjent det gode. Hypnosen tog mig tilbage til min barndom og fik løst op for de følelser og episoder, der åbenbart har påvirket mig i mange år. Jeg tog til hypnose for at få bedre sex, men fik også en kæmpe gave i min dagligdag, fordi jeg nu giver mig selv lov til at være glad i mange situationer.

Hypnotisørerne er gode og jeg synes det er trygt, at den ene hypnotisør er kvinde.

Mand, 40erne:

Jeg havde et fantastisk første besøg i Tucan. Alt spillede på de helt store nagler. Mit 2 og 3 besøg blev til skuffelser – det var som om, at jeg ikke kunne lade være med at sammenligne mig med de andre mænd og sammenligningen var ikke til min fordel!

highperformancehypnose.dk bragte min selvtillid tilbage på sporet

Mand, 50erne:

Jeg er en mand i 50’erne, som har haft tiltagende rejsningsproblemer. Jeg har været ret diskret omkring mit problem og havde ikke lyst til at inddrage min egen læge, for jeg troede ikke, at mit problem var af fysisk karakter. Jeg tog et visitkort om hypnose i Tucan for at få hjælp. Hypnotisørerne er meget professionelle og der var ikke noget i mit forløb, som de ikke havde oplevet før. De førte mig gennem nogle hændelser i min fortid, som skulle bearbejdes henover nogle uger og et par behandlinger. Jeg har fået roen igen på en helt ny og dejlig måde og nu virker udstyret igen, som det skal.

Kvinde, 40’erne

Hverdagen med børn og arbejde har fjernet vores overskud i hverdagen, og det har været svært at finde tid og ro til at nyde hinanden. Derfor har vi besøgt Tucan nogle gange. Min mand elsker den frække stemning i klubben, men jeg havde det svært. Jeg så ikke mig selv som ’ligeså lækker som de andre’, og jeg blev jaloux og bange for at miste ham. Vi valgte derfor at booke en tid hos Tucans hypnotisører. Hypnosen har ændret mine oplevelser i Tucan. Vi nyder nu hinanden i klubben, og jeg har endda inviteret en ekstra kvinde med i vores leg. Sikke en gave, vi har fået!

Og her en lidt længere tilbagemelding fra et par i hypnose-forløb: 

Anonymt gift par, 36 & 38 år:

 

Hvad ville I opnå med hypnose?

Han: At blive fri for mit tankemylder, når vi var intime sammen. Jeg var alt for konkret og fokuseret på ‘næste skridt’ for at tilfredsstille hende, så jeg glemte selv at være tilstede i i nuét og nyde det, som vi var i gang med.

 

Hende: Jeg oplevede fra tid til anden tvangstanker om voldtægt, hvis sex blev opstartet på en ‘forkert’ måde – uden at jeg på noget tidspunkt har været udsat for noget, som bare minder om voldtægt eller anden form for tvang. Jeg oplevede også fysiske smerter ved sex, som ikke kunne forklares af lægen. Smerter, som også kunne udløses alene ved tanken om sex.

 

Hvordan oplevede I at være i hypnose?

Han: Befriende. Jeg fik kontakt til oplevelser i mit liv, som jeg ikke havde tænkt på i årevis og slet ikke tænkte var knyttet til mine udfordringer med intimitet.

 

Hende: Før første hypnose-session var bare tanken om hypnose angstprovokerende, men jeg følte mig tryg og taget godt imod. Der kom minder og billeder frem, som jeg ikke havde forventet og der blev sagt farvel til gamle traumer.

 

Hvad gjorde det at komme som par og få hjælp hver for sig – med et fælles mål?

Han: Vi kom med forskellige problematikker med et fælles mål om at kunne nyde hinanden og være i nuét. For mit vedkommende har det gjort os meget meget mere tætte. Jeg hviler utroligt meget mere i mig selv, og kan give både mig selv og min hustru lov til meget mere, end jeg kunne før, uden at føle mig forkert eller mindre værd. Vi løber nu i samme retning og tempo – det gjorde vi ikke før.

 

Hun: Før havde vi en fælles opfattelse af, at vi kunne snakke om alt. Nu er vi kommet til den erkendelse, at der faktisk var tabuer, men at de nu er helt væk og fuldt accepterede. Det giver en skøn fælles følelse af, at vi begge er ‘stemplet ind’ og kan være hudløst ærlige overfor os selv og hinanden.

 

Hvad har hypnose-forløbet givet jer?

Han: Samhørighed og en enorm tiltrækning og nyforelskelse og mængder af sex. Vi er gået fra ‘onsdag/lørdag’ 2-3 gange om måneden til spontane knald i tide og utide.

 

Hun: Jeg har ikke haft smerter i underlivet eller tvangstanker om overgreb overhovedet. Jeg har genfundet min indre styrke.

 

Fik I andre indsigter end forventet?

Han: At oplevelser fra min barndom faktisk havde en stor indflydelse på mit sexliv.

 

Hun: Jeg har tilgivet mine forældre. Og så er jeg blevet meget mindre seksuelt snerpet.

 

Andet?

Begge: TAK! – Bare tak!

 

 

 

 

 

 

X