FAQ

Læs eventuelt denne side. Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål.

1. SKAL MAN RINGE OG TILMELDE SIG INDEN MAN BESØGER KLUBBEN?
JA, det skal man altid gøre. Vi lukker ikke folk ind, hvis de ikke er tilmeldt (medmindre der tilfældigvis er “plads”. Vi kører en singelfyre-politik, der hedder max 2 fyre pr pige (undtagen torsdag, hvor der ikke er nogen begrænsninger – og dette kan vi ikke styre, hvis ikke vores gæster tilmelder sig. Tilmelding kræves også om torsdagen-

Der er håndklæder, kondomer og glidecreme i klubben.

2. KAN MAN KOMME OG FÅ EN RUNDVISNING?
Ja, den pågældende aften man tilmelder sig, kan man få en rundvisning kl. 19.30 om torsdagen og  på fredage og lørdage, har vi 2, hhv. kl. 19.00 & kl. 19.30, og endelig om søndagen kl. 14.30,  hvilket vi varmt anbefaler.

3. SKAL MAN VÆRE MEDLEM, FOR AT BESØGE KLUBBEN?
Nej, det skal man ikke. Det er helt frivilligt. Er man ikke medlem, skal man blot købe et gæstekort (1 dags medlemskort).

4. SKAL MAN VÆRE SAMMEN MED ANDRE?
Nej slet ikke, der er ingen der forventer at man er sammen med nogen, hverken med hinanden eller med andre, men har man lyst er der meget store chancer.

5. SKAL MAN VÆRE HARDCORE FOR AT KOMME I KLUBBEN?
Nej man skal være meget mere “Hardcore” for at åbne sine egne døre, eller tage i f.eks. sommerhus, da det der ligger i kortene at der skal ske noget, mens det som sagt er helt op til en selv om man vil det i klubben.

6. KOMMER DER ALLE ALDRE I KLUBBEN?
Ja det gør der. Tucan er en klub for alle, dog er gennemsnitsalderen lidt lavere om fredagen en f.eks. om lørdagen.

7. HVAD HVIS MAN MØDER NOGEN MAN KENDER?
Alle kommer i Tucan for det samme, nemlig at have en sjov og sikkert fræk aften, så møder man nogen man kender, skal man huske de er der for det samme. Dog er det meget vigtigt, at hvem man møder i klubben, bliver i klubben.

8. HVILKEN TYPE GÆSTER KOMMER DER I TUCAN?
Der kommer alle slags mennesker, b.la, dem som du møder på en tur i byen. Tucan er meget mere end “bare” en Swingerklub. Det er også en social natklub, hvor der altid er en rigtig god og afslappet stemning og vi kender rigtig mange singler, som har mødt hinanden i klubben og siden er blevet kærester ;o)

9. ER DER SIKKER SEX I TUCAN?
Ja det er der, der er kondomer i alle rum og hvis ikke andet er aftalt, bruger man det altid.

10. FÅR MAN HÅNDKLÆDER UDLEVERET?
Ja man får 1 håndklæde med i entré prisen pr person, skal man bruge flere, koster det 10,- kr. pr. håndklæde

11. MÅ MAN VÆRE NØGEN I TUCAN?
Ja det må man gerne, dog har langt de fleste dresscode på mellem akterne.

12. KAN VORES FORHOLD TAGE SKADE AF AT KOMME I TUCAN?
Nej slet ikke, tvært imod. Hvis man tydeligt har aftalt “spille reglerne” hjemmefra, kan det kun styrke ens forhold og bevare eller forstærke gnisten og kærligheden til hinanden. Støder man på uenigheder undervejs, er det vigtigt man får talt om det og husker at det er den “langsomme” der bestemmer farten. Så se bare at komme afsted, det er jo helt op til jer, hvad der skal ske ;o)

13. KOMMER DER OGSÅ MANGE SINGLER I TUCAN?
Ja det gør der. På vores blandede aftener (hvor der både kommer par og singler) er ca. halvdelen singler og der lukkes max 2 fyre ind pr. pige.

14. HAR I OGSÅ AFTENER, HVOR DER KUN KOMMER PAR?
Ja det har vi. Hver 3. lørdag, afholder vi det vi kalder Par + Pi. På den måde rammer vi både lige og ulige uger.  På disse aftener kommer der kun par og single piger.

15. SKAL MAN VÆRE SWINGER FOR AT KOMME I TUCAN?
Nej slet ikke. Der kommer også par, som kun vil være sammen med hinanden, men nyder at komme et sted hvor der er andre frigjorte mennesker, som man kan tale med om alt. Det kan også være fordi man har store børn, (som går senere i seng end en selv) og man måske derfor har svært ved at hygge sig ordentlig – eller som bare vil nyde de fantastiske faciliteter vi har. Der kommer også mange singler, som i stedet for at have en “one night stand” hjemme eller i byen, foretrækker de anonyme omgivelser og man er fri for at udlevere evt. tlf. nr. og adresse.

16. ER DET DYRERE AT KOMME I TUCAN SAMMENLIGNET MED ANDRE KLUBBER?
Hvis man kigger på hvad man får for pengene, er vi klart den billigste klub i Danmark. Tucan Club tilbyder rum og indretning, som ingen anden klub i Danmark gør.

17. HVIS MAN VINDER ELLER MODTAGER ET GAVEKORT, HVOR LANG TID GÆLDER DET SÅ?
Et gavekort gælder et år frem, for den dato der står det er udstedt. Er det ældre er det desværre forældet.

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

NYHEDSBREV