FØRSTE GANG I TUCAN CLUB

Velkommen til siden “Første gang i Tucan Club”.

Her vil du finde nyttig information og måske svar på mange af de spørgsmål du måtte sidde med, når det er første gang du skal besøge en erotisk natklub. Du kan med fordel kigge/lytte videoerne igennem og på den måde blive meget bedre “rustet” til dit første besøg.

Man kan ikke møde op uanmeldt. Husk derfor ALTID, at være tilmeldt inden ankomst. Har vi ikke fysisk plads, eller venteliste for singlemænd, vil du blive afvist ved døren og måske have spildt en lang køretur.

Den første gang man besøger os vil vi meget gerne have lov at byde dig velkommen med en rundvisning. Disse rundvisninger starter kl. 19.30 på onsdage og torsdage og kl. både 19.00 og 19.30 på fredage og lørdage. Tag derfor med i din planlægning, at kunne ankomme inden, så du kan nå at deltage. På rundvisningen fortæller vi lidt om husets praktiske regler og lidt om, hvordan man får den bedste aften. Vi åbner døren kl. 19.00  på onsdage og torsdage og kl. 18.00 på fredage og lørdage, så hvis du/I ankommer et sted imellem åbning og rundvisning, er det super fint.

Når man tjekker ind, vil man få udleveret en nøgle til et garderobeskab og ligeledes få et armbånd på med nøglenummeret. Når du har klædt om, kan du låse dit tøj/ting inde og efterfølgende aflevere nøglen i baren, hvor vi passer på den. Køber du drikkevarer i baren, bliver det blot skrevet på dit nøglenummer og du skal først afregne når du tjekker ud. Du kan selvfølgelig godt, gå i baren og få din nøgle udleveret i løbet af aftenen, hvis du blot skal hente noget i dit skab, eller måske lige tjekke din telefon.

Håndklæder er tilgængelige i baren og du kan få løbende få dem udskiftet., dog er der max. 1 stk pr person med i entreprisen. Bruger du flere, kan du sagtens få det, her vil du så blot blive tilskrevet 10 kr pr. håndklæde på din barregning.

Kondomer forefindes i alle rum. Har man særlige ønsker til type eller størrelser, skal man selv medbringe disse.

Dresscode kan du læse meget mere om her :  tucanclub.dk/dresscode/ , eller finde fanen under “Services” på forsiden. 

Parkering: Vi vil gerne opfordre vores gæster til at parkere  hensigtsmæssigt. Pladsen er stor og kommer man som nogle af de første, er det især vigtigt at starte “som gode eksempler”. I løbet af aftenen vil der komme rigtig mange biler og selvom pladsen er stor, bliver den ganske fyldt. Det er derfor MEGET VIGTIGT, at man ikke har for stor afstand til hinanden. Parker så vidt muligt, ved siden af en allerede parkeret bil. På den måde, kan vi hjælpe hinanden til, at der ikke pludselig er en, der måske vælger at parkere, så man får “spærret” en anden bil inde.

Vi har mellem 80-100 helt nye gæster inde hver eneste weekend og rigtig mange tager hjem, med et års medlemskab til klubben. Så husk, at du med fordel kan konvertere din gæstebillet til et medlemskab (hvis du gør det samme aften, når du tjekker ud) hvis du allerede her ved at du gerne vil være medlem. På den måde, vil du komme ind til medlemspris allerede den første aften og fremadrettet spare 200 kr pr. besøg i det år, du er medlem.

Vi glæder os meget til at byde dig/jer velkommen til en verden af muligheder.

På Gensyn i Tucan Club

Mie & Torben

Copyright: Tucan Club/Mie Minor Nielsen

 

OPLEV TUCAN CLUB

TILMELDING

REGLER & DRESSCODE

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

NYHEDSBREV