I 2021 blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE.  Så glæd dig til en altid opdateret klub og en lækker aften i en af Nordeuropas flotteste erotiske natklubber.

Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. Nyde atmosfæren og det lettere erotiske strejf  af velvære. Så kom på besøg en torsdag aften. Vi varmer op til weekenden og nyder hinandens sensuelle samvær.

Gitte og Henrik, er i aften på besøg og tilbyder en bred vifte af behandlinger. Læs mere nedenfor og book din tid ved at sende en mail til Mie på : Info@tucanclub.dk. 
Bemærk, at der ikke skal bookes tider til behandling med NADA og at nedenstående behandlinger KUN KAN BETALES KONTANT. 

Her er lidt beskrivelser af hvad jeg kan tilbyde:

SPORTSMASSAGE:

Er en massageform, der fokuserer på muskler med ekstra ophobning af affaldsstoffer i forbindelse med træning.
Der arbejdes på tværs af muskelfibrene med dybe og tværgående teknikker.
Teknikkerne løsner op for spændinger, affaldsstoffer, syre og unødvendig hævelse i muskler og led. Sportsmassage skaber fornyet flow i muskulaturen.
Uanset om du er professionel sportsudøver eller motionist, så er der store fordele at hente ved at få en sportsmassage.

FYSIURGISK MASSAGE:

Benyttes til at behandle forskellige muskulære områder i kroppen, til at løsne låste muskler op, som eksempelvis ses ved hold i nakken, spændinger fra stillesiddende arbejde eller forkerte og tunge løft. Fysiurgisk massage også velkendt for at være behjælpelig til behandling af spændingshovedpine.

NADA-BEHANDLING:

Foregår ved at der sættes 5 nåle i hvert øre, og du skal sidde med nålene i 45 min i rolige omgivelser.

Øreakupunktur kan med fordel anvendes ved nervøse og stress relaterede tilstande, da den har en god beroligende virkning.

NADA-behandling bruges til:

Mindske abstinenser
Angst og depression
Søvnforstyrrelser
At øge koncentrationsevnen
Stress
Psykiatriske tilstande
ADHD
Spiseforstyrrelser

LASERTERAPI:

Er en behandlingsform, der benytter en kraftig lysstråle til at stimulere blodcirkulationen og dæmpe inflammationen i kroppen. 

Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger! 

Laseren sender en koncentreret energi til de enkelte celler i kroppen, som styrker og accelererer kroppens naturlige reparations- og helingsproces .

Nedenstående er bare eksempler på symptomer der kan behandles med laser:

Hudlidelser ( Psoriasis, Rosacea, Akne)
Akillessene, herunder betændelse og/eller arvæv
Akutte skader
Arvæv
Bihulebetændelse
Betændelse i sene eller senehæftning
Fibersprængning
Forstuvning
Gigt, herunder leddegigt og slidgigt
Golfalbue
Hævelser og/eller smerte
Karpaltunnelsyndrom typisk på grund af inflammation
Musearm
Overbelastningsskader
Skinnebensbetændelse
Sår
Tennisalbue
Vabler

Min kone Gitte er også uddannet i laserterapi og vil stå for den del, da vi så kan tilbyde flere behandlinger samtidig.

Massage er 30 / 60 min – pris: 250/ 450 kr.
Laserterapi er 20 min – pris: 200 kr.
NADA – pris: 100 kr.

Jeg kan give behandlinger med NADA samtidig med andre behandlinger, så der kan være flere behandlinger på samme tid. 

Dvs. at der kan sagtens være flere til NADA -behandling (op til 4 personer) samtidig med at jeg har én kunde til massage og Gitte har én til laserterapi. 

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Rundvisningen for nye gæster starter kl. 19.30 Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker 1+1,  eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Ground Bar”, “Sky Lounge”, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.Her finder du også udgangen til vores lækre “Sky Lounge”, hvor vi både har bar og masser af siddepladser. Ligeledes vil du finde en afskærmet legeområde, som på udvalgte aftener vil blive brugt til Skum Party, Wellness events mm.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slag udstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

BEMÆRK AT DER I DETTE RUM ER ADGANG FORBUDT FOR SINGLER. KUN ADGANG FOR PAR/PARTNERE.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personers varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

I kælderen i Tucan finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Kort sagt. Trænger du/I til at “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tucan Club lukker denne aften kl 00.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationCopyright : Mie Minor
X