Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2024:  2/6 – 6/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for.

NYHED – BOUDOIR MINI FOTO SESSION
Hej allesammen!
Er I klar til at føle jer fantastiske og blive foreviget på en helt unik måde?
Jeg vil gerne invitere jer til en boudoir mini fotosession, hvor vi kan skabe magiske billeder med dig i fokus.
Bemærk dog, at man skal være tilmeldt som gæst i Tucan Erotic Night Club, for at benytte dette tilbud.
Sessionen vil foregå i Black Light District med tilpasset baggrund.
Dette foto shoot, er med DIG i fokus og er altså ikke baseret på klubbens lokaler.
Tilmelding til Foto Session, skal ske til Mie på mail: info@tucanclub.dk.
Tiderne kan kun bookes fortløbende og sker efter først til mølle….
Under sessionen vil jeg guide dig gennem forskellige poses, og jeg opfordrer dig til at lade dig rive med og lade din indre skønhed skinne igennem. Jeg vil fange dig i smukke og sensuelle øjeblikke, og når vi er færdige, håber jeg, at du vil være lige begejstrede for resultatet.
Efter fotosessionen vil jeg omhyggeligt redigere billederne og oprette et personligt online galleri, som du vil få adgang til via mail. Her kan du beundre dine smukke billeder og downloade dine favorit.
Hvis du ønsker at tilkøbe flere billeder udover det, der er inkluderet, er det nemt og enkelt. Bare marker dine favoritter med et hjerte, og for en lille pris pr. billede (150,-) låser jeg dem op, så du kan downloade dem.
Jeg ser frem til at skabe uforglemmelige minder sammen med jer!
Detaljer om Boudoir Session:
Varighed: 15-20 min
Pris: 250 kr. for en boudoir session, inklusive ét digitalt billede. Ekstra billeder kan købes for 150 kr.
Betaling: kan ske på mobilepay 26843816 (betaling finder sted når du modtager dit gallari efter fotosessionen)
Bemærk: På dagen har jeg et stykke papir hvor du skal skrive dit navn og mail. Så ved jeg hvor jeg skal sende galleriet til.
Kontaktinfo:
Mail: Chhfoto@gmail.com eller mobil 26843816
Om mig:
Jeg er hjertet bag chh_foto, og jeg kalder det smukke Jægerspris i Nordsjælland for mit hjem. Her deler jeg mit liv med min elskede hustru og vores to skønne piger.
Med mere end 15 års erfaring bag kameraet er jeg dedikeret til at fange øjeblikke og fortælle historier gennem mine fotografier. Om det er under en snestorm i de norske fjelde, til et smukt bryllup eller her i jeres skønne klub, så er jeg klar til at indfange og forevige øjeblikket for jer.
Se et udpluk af mit arbejde her:
https://chhfoto.mypixieset.com/boudior/
De bedste hilsener, Christian

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Og som “næsten” altid.

Kom ned til Cozy Sunday – “Game Date”, og få en hyggelig dag i Sky Lounge, hvor alle spillelystne gæster, har mulighed for at komme og spille de sjove og pirrende spil.
Fremadrettet vil “Game Date”, være tilgængelige på alle vores Cosy Sundays, med undtagelse af, når der afholdes foredrag i Sky Lounge.
Disse pirrende spil, lægger op til at man kan mødes på kryds og tværs, prøv blandt andet vores eget spil, Tucan Major, som findes i 3 udgaver. Her kommer du både ind på det pirrende og det sjove, og åbner op for at lære de andre medspillere bedre at kende, på en anden måde.
Så er du en spillefugl, så tag en tur i Sky Lounge, til Game Date.
Og husk….. det ene udelukker ikke det “andet” 🙂 Hele klubben er stadig klar til at blive udforsket med helt dine egne referencer.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

Kontaktinformation 

Copyright: Tucan Club/Mie Minor Nielsen

 

X