Februar, 2020

15Feb19:00Lørdag Valentins Couples NightFOR PAR & SINGLE PIGER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Denne aften inviterer vi alle ind i “Den frække og Sensuelle hule”.

Vi fejrer selvfølgelig også Valentine i Tucan og “klæder klubben lidt på” til en ekstraordinær fræk og sensuel Nat.
Denne aften er både for par og singler.

For at øge stemningen, opfordrer vi til at være iført RØD dresscode 😉

Stilen er som den plejer – det kan som skrevet bare være rød, eller blot krydret med rødt. Bemærk, at det ikke er et krav, men blot en opfordring.

Vi udlodder en flaske Asti til den kvinde, der er bedst Valentines-klædt og yderligere 1 stk gave til en værdi af 500 kr fra Tucan Shoppen, på Tucan’s Valentines-leg, der går ud på at “score flest hjerter” 🙂

RØD er jo kærlighedens farve, men hos os betyder det også det ekstra frække, sensuelle og flirtende humør.

Legen går ud på, at du ved tjek-ind har mulighed for at deltage ved at tage imod vores hjerte-mærke. Mærket kan gives til en anden, for “en god gerning”, en lille fræk ydelse, et kys, eller blot til en med et sødt smil. Det er helt op til hver enkelt person. Måske er det DIG, der modtager et mærke fra en eller flere andre.

Den der har samlet flest hjerte-mærker, når klokken er 01.00, skal aflevere mærkerne i baren, hvorefter vinderen modtager gaven fra shoppen.

Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der kun er adgang for par og single piger.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. K/K/M, M/K/M/K, K/K, osv., det er meget individuelt. Nogle er måske blot sammen som det faste par de er og nyder nogle frække timer i en sensuel atmosfære og hos os har vi plads til alle. Nogle kvinder går bevidst efter disse aftener, især hvis deres fantasier og ønsker, handler om at være sammen med en anden kvinde evt sammen med deres mand i rolige omgivelser. Dette er selvfølgelig også muligt på vores Mixed Nights, men her kommer singlekvinderne typisk for at opnå leg med begge køn.

Vores par + pige aftener er især også velegnet til de lidt mere forsigtige og/eller uerfarne gæster. Her skal man ikke tage stilling til, eller tænke på at skulle takke “Nej tak” til eventuelle single mænd der tilbyder sig. Vores filosofi er, at det som helt ny,  er nemmere at deltage på en Mixed Night, efter man har prøvet en par + pige aften.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen


X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

Kontaktinformation 

 

Tid

(Lørdag) 19:00

event_no_male

true

X