Juni, 2017

17Jun19:00Lørdag Mixed Night Hard Core + Foam & BondageFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en super fræk og frisindet aften, når vi har Hard Core Night & Skum-Party på programmet.

Husk at vi på vores store terrasse har grillarrangement hver fredag og lørdag i sommerhalvåret. Vi tænder den store grill op, så tag det med du/I vil grille samt tilbehør. Vi har tallerkener og bestik.

Grillen er klar fra kl. 19.00 🙂 HUSK dog, at da det er Hard Core aften, så gælder dresscoden også på terrassen, selvom det måske skulle være køligt 🙁 Så hvis vejret ikke tilsmiler os, så skal man nok lige overveje om man skal rykke grill-hyggen til en anden aften.

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at være nøgen under spisning. Dvs., bryster og ædlere dele SKAL være tildækket, hvis man opholder sig på terrassen mellem kl 19.00-21.00.

Vi skal selvfølgelig nok sørge for at varme terrassen op, hvis det er køligt. Vi kan dog ikke sikre at temperaturen er varm nok til at kun at være iført dresscode.

Tucan har fået fat i Seeker73 fra Kbh, til at komme og fortælle/vise om bondage. Han har lavet flere opvisninger på Erotic World messerne, private arrangementer og andre swingerklubber i flere år.

Han er hos os både fredag den 16/6, men også denne lørdag, hvor eventet starter kl 20.00.

FREDAG den 16/6, kommer han og laver et intro kursus for alle dem i Tucan, der er interesseret i at få kendskab til bondage. Bondage er en typisk del af BDSM verdenen, men behøver ikke at være det, da der også er andre former for bondage, lige fra erotisk, japansk, thai og vietnamesisk.

Seeker deler ud af sin viden, tricks og ideer til alle der er interesseret. Fortæller om sikkerhed og forsvarlighed i bondage og hvad vi skal gøre for at passe på hinanden med reb og dem vi binder på.

Der vil være smukke og praktiske bindinger og en hjælpende hånd, hivs I er øvet i bondage, eller hvis I har lyst til at prøve og til jer der er nysgerrige på denne verden af nydelse, intensitet med båe par og singler.

LØRDAG den 17/6, er han igen i klubben og byder på lidt mere avancerede bindinger, for dem der har bundet i mange år eller hvis du som deltager denne fredag, har lyst til at se/høre mere.

Arrangementet foregår i diskoteket begge dage. Der bliver rift og siddepladserne, så det er først til mølle, hvis man vil have en plads. Skulle der blive fuldt booket i diskoteket, så fortvivl ikke, så sørger vi for at Seeker meget snart kommer igen.

Aftenen adskiller sig fra vores almindelige Mixed Night, fordi man her SKAL skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. Dvs., at vores rundvisning for nye gæster altså også foregår i dresscode. Og næst, så har man ikke den samme mulighed for at lukke vores privatrum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man altid mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser at der ingen adgang er for andre.

Husk at selvom temaet er Hard Core, så er det helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Man skal dermed sagt, ikke tro at man skal være “hard-core-person” for at deltage. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. Fælles for alle rum, gælder det at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores hems er på disse aftener forbeholdt biseksuelle og bi-nysgerrige gæster. Rummet er dog stadig KUN for par og inviterede singler. Dvs., at singler IKKE MÅ gå op ad trappen, medmindre de er i følgeskab med et par.

Hard-Core konkurrence; Når du tjekker ind har du mulighed for at deltage i aftenens konkurrence om et 1 gavekort på 500 kr til en restaurant i Vejle. Man får udleveret et mærke, som enten kan gives væk, eller modtages fra andre, evt. for en “aftalt ydelse”. Ydelsen kan blot være et lille smil, eller bare fordi……. Det er helt op til hver enkelt <3 Vinderen er den, der har samlet flest mærker, som skal afleveres i baren, hvor vinderen afsløres kl 01.00.

Skum-Party; Mellem kl 22.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvarmede terrasse. Et lukket område/kabine, fyldes med varmt skum. Musikken og den frække stemning, sætter gang i festen og forhåbentlig også i DIG <3 Husk hvad der sker i skummet, blir’ i skummet – Men at reglen om at spørge først jo selvfølgelig også er gældende her.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X