Marts, 2018

24Mar19:00Lørdag Mixed Night - YB4MilfFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev endnu et af Tucan Club’s nye temaer. YOUNG BULLS 4 MILF – Altså unge fyre til modne kvinder.

Dette tema er en stor succes i udlandet og i Tucan vil vi gerne følge trop. Rigtig mange modne kvinder, nyder at lege med unge mænd og omvendt. De unge mænd, søger mere og mere den “modne” kvinde til at lade sig inspirere og for netop at vise hvilken “tyr” de kan være.

Unge mænd pas på! I er elskere af en ny generation. I er hingste –  “Bulls”  – som det er formuleret i BDSM-ordforrådet.
På denne aften bliver du fuldt ud klar over din ungdommelighed og din stærke styrke. Her møder man modne erfarne kvinder, som især ser frem til DIG 🙂  Og hvis du har lyst til det, eller endda hvis du har et behov for at hylde disse damer, så vil du opleve maksimal gensidig lyst.

Young Bulls 4 Milf”  – et nyt koncept for unge mænd –  “Young Bulls”  og modne kvinder  – Selv wifesharers, der kan lide at udlåne deres dame, cuckold par, samt elskere af MMF og MMMMF varianter, vil elske dette tema.

Alle typer at gæster er naturligvis velkomne og det er ikke et krav at man enten er en ung fyr eller en modne kvinde. Tucan Club er stor og der er plads til alle. Men er du til ovenstående, så gå ikke glip af muligheden for at opfylde dine fantasier med “The Young Bull” eller den frækkeste “Milf” af alle <3

Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X