Oktober, 2020

31Okt18:00Lørdag Mixed Mask NightFOR PAR & SINGLER18:00

Vis Mere

Event detaljer

Kære Gæst.

Læs venligst de seneste opdateringer og praktisk info på følgende link :

https://tucanclub.dk/covid-19-vigtig-info/

 

Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der kun er adgang for både par og singler.

Nu åbner vi igen op for muligheden for en sensuel og “mystisk” aften. Vi opfordrer vores gæster til at bære en erotisk maske, der på en sofistikeret måde, “skjuler” din identitet og gemmer lidt til fantasien.

I modsætning til tidligere Mask Night, har vi nu valgt, at man kun kan deltage, hvis man bærer en erotisk maske. Alle skal have masker på, fra man har omklædt til dresscode senest kl. 20.00 og frem til kl. 23.00.

OBS. Alle der bærer briller, som ikke kan undværes – er undtaget af kravet om maske, men måske du kan pynte dine briller lidt 😉

Hvis du ikke har haft mulighed for at købe en erotisk maske, kan du LÅNE EN GRATIS, når du tjekker ind. Du betaler blot et depositum, som du får tilbage igen, når du afleverer masken.

Vi håber at vores gæster vil tage godt imod dette tema, som også åbner op for nye gæster, der måske principielt kun vil “være med” med maske på.

Vi ser frem til at se en masse “mystiske” gæster til en fræk og erotisk aften.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på, indtil kl. 20.00. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode. Find inspiration til dresscode til kvinder HER og til mænd HER

Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 20.00-21.45, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 01.00

Copyright: Mie Minor Nielsen
X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

Kontaktinformation 

 

 

 

Tid

(Lørdag) 18:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X