Covid-19 VIGTIG INFO.

Kære Gæst.

Vi har fået grønt lys, til at åbne klubben op igen efter 4 måneders nedlukning. Vi har “hængt ved” og vi glæder os nu til at vende tilbage igen. Mange har ringet og skrevet til os undervejs og vi sætter virkelig pris på jeres tanker og bekymringer. Det har varmet i en frustrerende tid. Nu er vi klar, dog med en del ændringer og restriktioner. Nedenstående åbnings- og lukketider vil være gældende fra den 9/7-20 og i første omgang til og med 8/8-20.

Torsdag fra kl. 19.00-00.00

Fredag fra kl. 18.00-00.00

Lørdag fra kl. 17.00-00.00

For at få adgang til klubben, skal ALLE være tilmeldt på forhånd, med navn og telefonnummer. (Telefonnummeret er kun til brug ved en evt. smittekilde i klubben.) Sker dette, vil vi kunne stoppe smittekæden og du vil blive kontaktet på sms. Ønsker du ikke at oplyse os dit nummer, kan du desværre ikke få adgang. Vi opfordrer derfor alle der tilmelder sig via telefon, om at sende en sms med dato for tilmelding, navn samt nummer. Tilmelder du via mail, så husk også at skrive dit nummer.

Er det dit første besøg i Tucan Club, vil vi gerne have at du deltager på vores rundvisning for den pågældende aftens nye gæster. Disse tidspunkter er ændret ifht. ovenstående redigerede åbningstider.

Torsdag kører vi rundvisningen kl. 19.30 som sædvanlig. Fredage og lørdage, køres rundvisningen kl. 19.00.

Restriktionerne i Tucan vil du opleve ved, at vi forventer at du bliver hjemme hvis du har feber eller er forkølet. Du skal acceptere, at vi “skyder” din temperatur, når du tjekker ind. Dette for alles skyld. Vi tager selvfølgelig forbehold for, om du er kommet “løbende” til klubben eller om temperaturen udenfor ligger over 25 graders varme. Host i dit håndklæde. Vask hænder tit og grundigt. “Husk at spritte, for at undgå smitte”. Vi har sprit til afrensning af madrasser i alle rum og vi har opsat ekstra håndsprit i hele klubben. Vi har udskiftet alle vores normale håndklæder på toiletterne, med papirark i dispensere og vi beder dig om at bruge de dertil indrettede papirkurve til disse. Efterlad dem IKKE i toilettet eller på gulvet.

Vi må desværre heller ikke servere vores traditionelle saltstænger, så bliver du “salt-sulten”, så har vi som altid de små chips poser til salg i baren. Vi har ligeledes indkøbt små chokolade-bar, som også kan købes i baren, hvis du trænger til en lille mundfuld “snack” i løbet af aftenen.

En meget afgørende faktor for at vi kan holde åben, er at vi som skrevet lukker kl. 00.00. Vi vil derfor venligst men meget bestemt, bede jer alle om at være obs på tiden, når vi nærmer os lukketid. Myndighederne ser meget strengt på, at dette overholdes og skulle det “skride”, så bliver det en meget bekostelig affære, både for dig og os og som måske også vil forhindre os og andre klubber i fortsat at have åben. Vi vil når klokken er 23.30 afspille en lille reminder i samtlige højtalere og efterfølgende vil al musik blive slukket. Hvis du er obs på det, så ved du at det er tid til at “gøre dig færdig”. ALLE gæster skal være ude af klubben kl. 00.00. Medmindre du står i køen for udtjekning, efter kl. 00.00, vil du blive tilskrevet en klækkelig bøde på din regning, hvis myndighederne kommer på besøg.

Da hele dette forløb har været gennemgribende tærende på økonomien, ser vi os nødsaget til at beholde de eksisterende entrepriser, trods disse ændringer, samt et forbud mod at kunne åbne vores salatbar. Til gengæld, kan vi love jer, at vi ikke har planer om yderligere prisstigninger på entreen, når vi åbner op med endnu nye tiltag til august. Vi ønsker også at tilgodese vores eksisterende medlemmer på nogle af jeres mistede måneder. Alle eksisterende medlemskaber der udløber inden den 8/3-21, vil få yderligere 2 måneder oveni ved fornyelse af medlemskabet. Dvs. 14 måneder for reelt 1 års medlemskab.

Igen – vi håber på jeres forståelse for ovenstående og håber at I ved, at vi har restriktioner for at passe på DIG, JER & OS SELV <3

Vi glæder os til at se en masse gæster, der ligesom os, bare glæder jer til at se hinanden igen. Og så ser vi rigtig meget frem til at vi kan åbne op “for alvor” uden restriktioner, til et brag af en større GENÅBNING, samt indvielse af vores nye terrasse, forhåbentlig den 14/8-2020, hvor vi igen må holde åbent til kl. 03.00. Mere præcis udmelding, vil komme så snart vi ved bedre.

Knus & Smukke tanker

Mie & Torben

X