Kære Gæst.

Åbnings- & lukketider er delvist ændret. Tiden for rundvisninger og dresscode, er ændret som følger: 

Torsdag : Åbning kl. 19.00. Rundvisning kl. 19.30. Tidspunkt for dresscode kl. 20.00 

Fredag : Åbning kl. 18.00. Rundvisning kl. 19.30. Tidspunkt for dresscode kl. 20.00 

Lørdag : Åbning kl. 18.00. Rundvisning kl. 19.30. Tidspunkt for dresscode kl. 20.00 

Alle dage lukker vores bar kl. 22.00

Er man booket ind på Kryb I Ly Hotel og ankommer med taxa, så husk at taxa kørsel kun er gældende på fredage og lørdage. Taxaen vil køre fra hotellet som følger: 

Fredag og lørdag fra Kryb I Ly kl. 19.15 og retur fra klubben 00.45.

Vi annullerer alle vores Par + Pige aftener i indtil videre resten af året,  men bibeholder temaet på alle fredage og lørdage.

For at få adgang til klubben, skal ALLE være tilmeldt på forhånd, med navn og telefonnummer. (Telefonnummeret er kun til brug ved en evt. smittekilde i klubben.) Sker dette, vil vi kunne stoppe smittekæden og du vil blive kontaktet på sms. Ønsker du ikke at oplyse os dit nummer, kan du desværre ikke få adgang. Vi opfordrer  alle der tilmelder sig via email,  om at inkludere mailen med dato for tilmelding, navn samt telefonnummer. 

Da nye restriktioner kan komme til, opfordrer vi alle tilmeldte gæster, om at holde sig opdateret via forsiden i dagene op til jeres besøg. Der kan være sket ændringer, der kan være afgørende for dig. 

Restriktionerne i Tucan vil du opleve ved, at vi forventer at du bliver hjemme hvis du har feber eller er forkølet. Du skal acceptere, at vi “skyder” din temperatur, når du tjekker ind. Dette for alles skyld. Vi tager selvfølgelig forbehold for, om du er kommet “løbende” til klubben eller om temperaturen udenfor ligger over 25 graders varme. Vi udleverer gratis mundbind, men du er også velkommen til at medbringe dit eget.  Mundbindet skal bruges i baren, når man er stående, altså også hvis man betjener salatbaren. Sidder man ned, er man undtaget.

“Husk at spritte, for at undgå smitte”. Vi har sprit til afrensning af madrasser i alle rum og vi har opsat ekstra håndsprit i hele klubben. Vi har udskiftet alle vores normale håndklæder på toiletterne, med papir ark i dispensere og vi beder dig om at bruge de dertil indrettede papirkurve til disse. Efterlad dem IKKE i toilettet eller på gulvet.

Vi må desværre heller ikke servere vores traditionelle saltstænger, så bliver du “salt-sulten”, så har vi som altid de små chips poser til salg i baren.

En halv time før lukketid, vil der blive afspillet en lille reminder i samtlige højtalere og efterfølgende vil al musik blive slukket. Hvis du er obs på det, så ved du at det er tid til at “gøre dig færdig”. ALLE gæster skal være ude af klubben på lukketidspunktet. Medmindre du står i køen for udtjekning, efter lukketid, vil du blive tilskrevet en klækkelig bøde på din regning, hvis myndighederne kommer på besøg.

Vi ønsker også at tilgodese vores eksisterende medlemmer på nogle af jeres mistede måneder., mens klubben var lukket.  Alle eksisterende medlemskaber der udløber inden den 8/3-21, vil få yderligere 2 måneder oveni ved fornyelse af medlemskab. Dvs. 14 måneder for reelt 1 års medlemskab.

 

 

 

X