Kom og oplev en super fræk og frisindet aften, når vi har EXTREME Night på programmet.

DENNE AFTEN HAR VI IGEN EN AF VORES NYERE TILTAG PÅ PROGRAMMET  – NEMLIG “PLAYGROUND EDITON”

I denne version af extreme night har vi skruet lidt ekstra på knapperne, for at lave legepladsen for voksne ekstra sjov 😉

Denne aften har vi lavet vores sky lounge om til et område, hvor du kan udfordre dig selv eller din partner, til at stille sig i en af vores challenge-spots.
Spots består af ”måtter” på gulvet, hvor man kan stille sig på.
På måtterne fremgår der tekst som f.eks. ”kiss me”. Vedkommende som gerne vil kysses, stiller sig, med blindfold på, på måtten og herefter er det så op til de øvrige gæster som kunne være interesserede, at kysse vedkommende som har stillet sig i challenge-spottet.
Ligesom i det Tjekkiske gloryhole, opfordrer vi selvfølgelig til at have en wingman/-woman, hvis det kan være grænseoverskridende at stå der alene.
En anden måtte vil have teksten ”spank me”. Dette vil være placeret ved siden af bukken, hvor der på gulvet vil ligge piske klar til brug og vedkommende på måtten, som har blindfold på, kan så blive spanket af en vilkårlig gæst.
En måtte har teksten ”touch me” – vedkommende på måtten har blindfold på og herefter vil princippet være det samme. Nemlig at vilkårlige gæster kan røre ved personen på måtten.

Sidste måtte skal også placeres ved siden af bukken. På denne står der ”fuck me” – her vil det altså være muligt at stille sig, hvis man gerne vil sexe med en vilkårlig gæst. Her er selvfølgelig de gældende regler mht. Brug af beskyttelse osv.

I diskoteket er der lagt op til leg.
Her har vi placeret 4 legestationer.
Ved bindepunktet i diskoteket flyttes sex-gyngen op. Her vil det være muligt at forkæle sin partner eller lade flere forkæle vedkommende.

Derudover er der en velkendt gæst – nemlig klubbens ene sybian 😉 Til forskel fra ”normalen” er det kun den ene sybian som placeres i diskoteket. Den anden forbliver på sin plads i kælderen.
På den 3. legestation placeres der 2 magic wands, som er til fri brug for gæsterne. Her kan man lade en kælen leg gå fra sofaerne og ned på en af de små madrasser på gulvet, hvor man så kan blive forkælet af de kraftige vibrationer fra en pixey wand.

På 4. og sidste legestation, som også består af små madrasser på gulvet, vil der være 2 lækre stykker legetøj tilgængelige. Dette er 2 ”barionetsave” men hvor klingen er skiftet ud med en adaptor med en dildo på, så de fungerer som en mobil sex-maskine.

Alle disse stationer og tiltag er med til at skabe anderledes aktivitet i klubben, så vi håber de bliver taget godt imod 😉

Denne aften er meget populær i Tucan Club og vi har altid rigtig mange gæster. Så forventer du en aften med masser af “space”, så er det måske IKKE en aften for dig/jer. Vi har som regel altid fuldt hus, så der må forventes lidt længere ventetid, ved toiletter, private rum samt til tider i baren.

BEMÆRK VENLIGST, AT VI IKKE TILBYDER RUNDVISNING FOR NYE GÆSTER PÅ DENNE AFTEN. NYE VIL FÅ UDLEVERET EN FLYER, SOM SKAL LÆSES VED ANKOMST.

REGLER IFHT. DARK ROOM: DENNE AFTEN ER DARK ROOM ÅBENT FOR ALLE HELE AFTENEN. Vi har altså ingen begrænsninger for single mænd i bestemte tidsrum. Går man ind i rummet, er det på eget ansvar. Et “Nej tak” skal så vidt muligt respekteres, men man vil skulle acceptere, at den samme person måske rører igen, da vedkommende jo ikke kan se hvem der er hvem. Husk at det også er dit eget ansvar, at agere “lukket” hvis du ikke ønsker at blive befølt direkte. Igen man kan jo ikke se noget i rummet, så det kan være svært at se, hvad man som bruger af rummet, kommer til at røre ved 🙂

Aftenen adskiller sig fra vores almindelige Mixed Night, fordi man her SKAL skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. Og næst, så har man ikke den samme mulighed for at lukke vores privatrum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man altid mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser at der ingen adgang er for andre.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

 

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tucan lukker kl 02.00

 

Copyright : Mie Minor
X