Marts, 2020

14Mar19:00Lørdag - LUKKETFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

VI BEKLAGER AT MÅTTE MEDDELE AT KLUBBEN ER LUKKET INDTIL VIDERE INDTIL DEN 26/3-20 PGA COVID-19.

Kom og oplev en super fræk og frisindet aften, når vi har EXTREME Night på programmet.

EXTREME Night er en aften der henvender sig til dem der vil “lidt mere”. Denne aften er for dig/jer, der ikke lader jer “forarge”. Diskoteket er denne aften ikke et sted man danser og hvor der vil forekomme en del mere seksuel aktivitet.

Vi har skruet lidt, i forhold til den første Extreme Night vi havde. Denne gang opfordrer vi til, at det kun er dem som vil være aktive, som kommer den aften (et nej er selvfølgelig stadig et nej) men som udgangspunkt skal man være aktiv med enten én partner (hvis kemien opstår) eller som par med hinanden. Med andre ord, så er temaet/aftenen ikke for dig/jer, som blot er nysgerrige på andres aktiviteter, samt helt “grønne” gæster, der ikke vil være aktive.

Klinger ordene: GangBank, Bukkake, Voyerisme, Ekshibitionisme, BDSM & Biseksualitet for begge køn i dine ører, så er dette aftenen for dig.

Black Light District er forbeholdt GangBang og Bukkake.

Vi har kopieret en lille fræk leg fra tidligere og vælger denne aften, at kalde den “Bøf & Blow” – legen.  Hvis I selv sørger for bøffen, så hjælper vi på vej til et godt BLOW.

Legen går ud på, at du ved tjek-ind har mulighed for at deltage ved at tage imod vores “Bøf & Blow – mærke” . Mærket kan gives til en anden, for “en god gerning”, et blow, en anden lille fræk ydelse, et kys, eller blot til en med et sødt smil. Det er helt op til hver enkelt person. Måske er det DIG, der modtager et mærke fra en eller flere andre.

Den der har samlet flest “mærker”, når klokken er 01.00, skal aflevere mærkerne i baren, hvorefter vinderen modtager et gavekort til en middag for 2 til Toscana Restaurant i Vejle – Værdi 500 kr.

Aftenen adskiller sig fra vores almindelige Mixed Night, fordi man her SKAL skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. Dvs., at vores rundvisning for nye gæster altså også foregår i dresscode. Og næst, så har man ikke den samme mulighed for at lukke vores privatrum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man altid mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser at der ingen adgang er for andre.

Husk at selvom temaet er Extreme Night, så er det helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Man skal dermed sagt, ikke tro at man skal være “hard-core-person” for at deltage. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. Fælles for alle rum, gælder det at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright : Mie Minor Nielsen

 

 

Tid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X