Marts, 2020

07Mar19:00Lørdag Couples Night + HypnoseFOR PAR & SINGLE PIGER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der kun er adgang for par og single piger.

Denne aften, har du mulighed for at deltage i et spændende foredrag. Vi har max. 30 pladser, så tilmelding via mail eller telefon er nødvendig, hvis du vil sikre dig en plads til foredraget. Først til mølle….. De gæster som er tilmeldt eventet, vil få et mærke udleveret ved ankomst. Ankommer man senere end kl. 20.15, vil pladsen tilfalde en på evt. venteliste.

Foredraget foregår i “The Red Room” og starter kl. 20.30. Det forventes at tage ca. 1,5 time og i den tid, er rummet derfor forbeholdt de tilmeldte deltagere.

Alle deltagere, bedes skifte til dresscode, inden foredraget, da vi tidsmæssigt først er færdige, efter at dresscode er trådt i kraft i resten af klubben. Vi gør opmærksom på, at ingen smider mere end ned til undertøjet under foredraget. Det bliver sjove og fascinerende 1,5 time. Det er med garanti et aften du ikke vil glemme, uanset om du deltager på “scenen” eller blandt publikum.

Bemærk at der vil være mange gæster, der gæster klubben på “normal vis”…. altså uden foredraget, så der er masser af aktivitet i resten af klubben.

Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. K/K/M, M/K/M/K, K/K, osv., det er meget individuelt. Nogle er måske blot sammen som det faste par de er og nyder nogle frække timer i en sensuel atmosfære og hos os har vi plads til alle. Nogle kvinder går bevidst efter disse aftener, især hvis deres fantasier og ønsker, handler om at være sammen med en anden kvinde evt sammen med deres mand i rolige omgivelser. Dette er selvfølgelig også muligt på vores Mixed Nights, men her kommer singlekvinderne typisk for at opnå leg med begge køn.

Vores par + pige aftener er især også velegnet til de lidt mere forsigtige og/eller uerfarne gæster. Her skal man ikke tage stilling til, eller tænke på at skulle takke “Nej tak” til eventuelle single mænd der tilbyder sig. Vores filosofi er, at det som helt ny,  er nemmere at deltage på en Mixed Night, efter man har prøvet en par + pige aften.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen


X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

event_no_male

true

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X