April, 2018

06Apr19:00Fredag Mixed Night - Speed DatingFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg.

Endnu en ny tema aften i Tucan Club. Vi vil gerne hjælpe alle vores gæster, der måtte have lyst til det, lidt “på vej”. Vi arrangerer Speed-Dating for de gæster, der ved tilmelding eller ved tjek-ind oplyser om, at de gerne vil være med. Eventet vil køre i diskoteket i ca. 1 time fra kl 20.30. (og ca 2 timer, ved mere end 32 tilmeldte personer. Er antallet mellem 24-32, bliver de 8 personer fordelt rundt ved de 6 borde. Vi vil have 6 borde, så der er plads til ialt 24 deltagere pr runde som 2 og 2 hver får 3 min. ved hvert bord. Dette gør, at man skal igennem en runde på12 omgange, for at alle møder hinanden. Der vil være en kyndig guide undervejs. Skulle du/I være i tvivl om hvordan man starter samtalen på din speed-date, så har vi lavet en række forslag til spørgsmål, der kan hjælpe dig til at være “Ice-breaker” for en sjov aften 🙂

Er man single, går man sammen 2 og 2 (ikke afhængig af køn,fælles kemi og lyster) Ved bordene vil der både være par og andre singler.

Syntes du/I, at det kunne være sjovt at speed-date på kemi, gensidige lyster og tiltrækning, så skynd dig at melde dig til og meddel om du vil være med eller ej. Tilmeldes der via tilmeldingsmodulet, skal der skrives “Speeddating” i kommentarfeltet.  Ellers så spørg ved tjek-ind, om der er flere pladser tilbage. Det er vigtigt, at du kommer i god tid, hvis du vil være sikker på en plads ved bordene…. og/eller hvis du evt. er ny og skal have en rundvisning først. Så husk at rundvisningen starter kl 20.00.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X