April, 2018

27Apr19:00Fredag Mixed Night - Pimps & HoesFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

SÂ gør vi igen klar til en “nyt” tema – Ikke helt nyt, da vi med stor succes, har haft temaet på kalenderen for en del år tilbage.

Dresscode starter ved ankomst, men man m meget gerne “krydrer” dresscoden med ideer fra temaet: Pimps & Hoes…
(Google evt. temaet på nettet og kig billeder)

Husk blot, at “normale” hverdags-tøj/kjoler” ikke er tilladt. Det skal stadig være af erotisk karakter. Så er du ikke tilhænger af temaet, er du mindst lige så velkommen i klubbens almindelig dresscode.

Aftenens bedste Pimps & Hoes outfit, udråbes i baren kl. 24.00 og vinder 1 flaske af Huset Champagne.

Husk at denne form for dresscode er HELT FRIVILLIG.
Nogle synes det er et sjovt og festligt indspark, andre syntes ikke og sådan skal det være 😉

Klubben vil i Bar & Diskoteket være oplyst af rødt lys. De private rum i stueetagen, vil være “åbne” – altså uden mulighed for at lukke af med gardin eller låge. Kæden kan dog stadig tages i brug.

Hemsen er i aftenens anledning forbeholdt Bi’er og Bi-nysgerrige. Er man single, skal man være inviteret med på hemsen af et par – ellers ingen adgang her.

Vi bringer også vores Tucan Dollars i spil denne aften 🙂
Dette er naturligvis også helt frivilligt.
Vi anmoder blot om, at man INDEN man tjekker ud, afleverer de ikke-brugte “dollars” i en dertil indrettet “postkasse” ved tjek-ind/ud”

Sådan fungerer vores “deals” med Tucan Dollar 🙂

NÂr du køber de nedenfor anførte varer i baren udløser det point (Tucan Dollar) Disse vil så efterfølgende kunne bruges til enten, at “købe aftaler” med en potentiel partner 🙂  eller de kan bruges i baren til køb af udvalgte varer, for beløb beregnet på Tucan Dollar. Priserne i parentes nedenfor indikerer det beløb du skal betale i baren i Tucan Dollar. De andre priser indikerer, det antal Tucan Dollar, du modtager, når du køber anførte varer i baren:

1 øl giver 100 T$ – (500 T$)
1 glas vin giver 100 T$ – (500 T$)
1 alm. spiritus med sodavand (gælder ikke X-ray)  giver 100 T$ – (700T$)
1 flaske Asti giver 600 T$ – (2000 T$)

Dresscode Kvinder ; “Like a Hooker” evt. smykker & Parykker
Dresscode Mænd ;Tights, Habit Jakke evt Hat & smykker.mm

Som skrevet, så er du/I også meget velkommen i jeres alm. dresscode. Det der er vigtigst, er at I medbringer det sjove og frække humør 🙂

Kom og få en sjov og rigtig fræk aften, sammen med en masse dejlige frække mennesker 🙂

Alle vores aftener er altid hyggelige, intime og frække også for DIG/JER, der måske ikke er til dette tema. Klubben er stor og der er plads til alle. Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen
X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X