Marts, 2020

06Mar19:00Fredag Mixed Night + HypnoseFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg.

Denne aften, har du mulighed for at deltage i et spændende foredrag. Vi har max. 30 pladser, så tilmelding via mail eller telefon er nødvendig, hvis du vil sikre dig en plads til foredraget. Først til mølle….. De gæster som er tilmeldt eventet, vil få et mærke udleveret ved ankomst. Ankommer man senere end kl. 20.15, vil pladsen tilfalde en på evt. venteliste.

Foredraget foregår i “The Red Room” og starter kl. 20.30. Det forventes at tage ca. 1,5 time og i den tid, er rummet derfor forbeholdt de tilmeldte deltagere.

Alle deltagere, bedes skifte til dresscode, inden foredraget, da vi tidsmæssigt først er færdige, efter at dresscode er trådt i kraft i resten af klubben. Vi gør opmærksom på, at ingen smider mere end ned til undertøjet under foredraget. Det bliver sjove og fascinerende 1,5 time. Det er med garanti et aften du ikke vil glemme, uanset om du deltager på “scenen” eller blandt publikum.

Bemærk at der vil være mange gæster, der gæster klubben på “normal vis”…. altså uden foredraget, så der er masser af aktivitet i resten af klubben.

Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X