Maj, 2018

18Maj19:00Fredag Mixed Night Hard Core + FoamFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Traditionen tro er det i denne “PInse-weekend” at vi officielt åbner vores terrasse og dermed åbner op for muligheden for at grille eget medbragt mad i samvær med de øvrige gæster. Det er ikke tilladt selv, at medbringe drikkevarer – Disse skal købes i klubbens bar.

Husk at vi på vores store terrasse har grillarrangement hver fredag og lørdag i sommerhalvåret. Vi tænder den store grill op, så tag det med du/I vil grille samt tilbehør. Vi har tallerkener og bestik.

Grillen er klar fra kl. 19.15 ???? HUSK dog, at da det er Hard Core Night, så gælder dresscoden også på terrassen, selvom det måske skulle være køligt ???? Terrassen er overdækket og afskærmet for vind, men vi varmer ikke terrassen op på disse aftener, så hvis vejret ikke tilsmiler os så skal man nok lige overveje om man skal rykke grill-hyggen til en anden aften, da vi ikke kan sikre at temperaturen er varm nok til at kun være iført dresscode. Som vi kender den danske sommer, kan en tyk trøje hjælpe dig godt på vej 🙂

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at være nøgen under spisning. Dvs., bryster og ædlere dele SKAL være tildækket, hvis man opholder sig på terrassen mellem kl 19.00-21.00.

Kom og oplev en super fræk og frisindet aften, når vi har Hard Core Night & Skum-Party på programmet.

Aftenen adskiller sig fra vores almindelige Mixed Night, fordi man her SKAL skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. Dvs., at vores rundvisning for nye gæster altså også foregår i dresscode. Og næst, så har man ikke den samme mulighed for at lukke vores privatrum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man altid mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser at der ingen adgang er for andre.

Husk at selvom temaet er Hard Core, så er det helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Man skal dermed sagt, ikke tro at man skal være “hard-core-person” for at deltage. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. Fælles for alle rum, gælder det at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores hems er på disse aftener forbeholdt biseksuelle og bi-nysgerrige gæster. Rummet er dog stadig KUN for par og inviterede singler. Dvs., at singler IKKE MÅ gå op ad trappen, medmindre de er i følgeskab med et par.

Skum-Party; Mellem kl 22.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvarmede terrasse. Et lukket område/kabine, fyldes med varmt skum. Musikken og den frække stemning, sætter gang i festen og forhåbentlig også i DIG <3 Husk hvad der sker i skummet, blir’ i skummet – Men at reglen om at spørge først jo selvfølgelig også er gældende her.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright : Mie Minor Nielsen
X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Swinger & Wellness Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Tucan Swinger & Wellness ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X