August, 2017

4Aug19:00Fredag Mixed Night + Glide NightFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg.

Denne aften har vi premiere på en Mixed Night, på et helt nyt, spændende og fræk event. Eventet afholdes i Dark Light District. Altså i rummet med vores helt store madras. Vi opfordrer alle til at læse grundigt om konceptet, da det gerne skulle blive et tilbagevendende event med succes.

Temaet kalder vi fremadrettet GLIDE Night. Nuru er en gele, som blandes med varmt vand. Med dette opnår man en lækker, varm vandbaseret og 100% naturlig massage/glidecreme, som absorberer let. Det er meget drøjt i brug, men bibeholder længe, en lækker og glidende effekt. Portions afmålte flasker (beregnet til 2 personer), MÅ KUN BRUGES i Dark Light District.

Forestil jer en fælles leg, hvor kroppene glider let og lækkert “omkring” hinanden. Om man blot kun er 2 eller flere der “glider sammen”, er helt op til hver enkelt. Og husk, at selvom man måske glider tæt på hinanden, så skal der altid spørges inden man rører.

Vi henstiller til at ALLE medbringer håndklæde og man aftørrer sig når man er færdig, for EFTERFØLGENDE AT TAGE ET BAD. Dette er vigtigt, for en mulig gentagelse, da vi jo ønsker at holde klubben pæn og ren. Af sikkerhedshensyn, er det også meget vigtigt at tørre sine fødder INDEN man forlader  madrassen, da gele udgør en fare for “glidebane” på gulvet.

Vi håber I tager godt imod vores nye frække event.

Vi tænder den store grill op, så tag det med du/I vil grille samt tilbehør. Vi har tallerkener og bestik. Denne mulighed vil være tilgængelig på alle fredage og lørdage i sommerhalvåret.

Grillen er klar fra kl. 19.30 🙂

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at være nøgen under spisning. Dvs., at som minimum, skal bryster og ædlere dele SKAL være tildækket, hvis man opholder sig på terrassen mellem kl 19.00-21.00 – men ellers er det tilladt at have sit almindelige tøj på, indtil kl 21.00.

Vi skal selvfølgelig nok sørge for at varme terrassen op, hvis det er køligt. Vi kan dog ikke sikre at temperaturen er varm nok til at kun at være iført dresscode.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Swinger & Wellness Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Tilmeld

Ledige pladser

Make sure to RSVP to this amazing event!

X
X