November, 2019

8Nov19:00Fredag Mixed Night - BondageFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en hyggelig og lidt anderledes fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg og hvor aftenens tema er BONDAGE.

Denne aften, må man fremvise sine talenter eller blive udfordret i bondage. BEMÆRK, at der vil ikke være mulighed for “ophæng” i diskoteket, men rigtig mange som mestrer denne specielle bondage teknik, elsker også at vise deres talenter og også at indvie nysgerrige. Diskoteket vil derfor danne rammen om dette tema og vores gæster må derfor forvente en anden stemning i rummet end sædvanlig. Musikken vil være “afdæmpet” og atmosfæren vil ose af sensuel og forførende erotik. Efter kl. 22.00, vil det være muligt at lave bondage i ophæng i vores helt unikke BDSM rum “The Red Room”.

Udover egne ønsker og brug af klubben, har vores gæster mulighed for et tilvalg ifht. bondage. Arrangementet tager ca 1,5 time og afholdes i The Red Room mellem kl. 20.30-22.00, hvorfor dette rum vil være forbeholdt tilmeldte til selv ved eventet i dette tidsrum. Der vil kun være 25 pladser og tilmelding SKAL SKE via email til klubben. (Først til mølle…….)

Bliver pladserne “revet væk”, kan vi allerede afsløre, at der vil blive afholdt flere af slagsen i det nye år.

Første arrangement Trin 1 er afholdt den 25/10, hvorfor aftenens arrangement, som er Trin 2, deltagerne fra Trin 1. Man kan godt deltage uden at have deltaget i Trin 1, hvis der er flere ledige pladser. Så når du/I tilmelder jer via mail, så oplys venligst om du var med på Trin 1 eller om det er første gang.  Prisen er 50 kr pr deltager pr arrangement + entre.

Få en mulighed for at møde bondagen på en simpel og brugbar måde over en eller to aftener i Tucan.
Der vil blive 2 forløb hvor den første aften bliver for de nyeste og nysgerrige.
Der vil de første simple og brugbare bindinger bliver vist og øvet og der vil være et kort oplæg om sikkerhed og baggrund.
Alle der har lyst vil kunne prøve disse ting selv, da der masser af reb til at låne. (ER AFHOLDT)

Den anden aften vil der være en kort repetition (så nye også kan være med) og derefter vil der blive vist og øvet et par andre elementer så man vil kunne lege lidt med simpel suspension og hvordan rebene kan tages med forskellige genrer af sanselig leg 🙂

Alle vores aftener er altid hyggelige, intime og frække også for DIG/JER, der måske ikke er til dette tema. Klubben er stor og der er plads til alle. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Swinger & Wellness Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Tilmeld

Ledige pladser

Make sure to RSVP to this amazing event!

X
X