Camp i Tucan

 

Er du naturmenneske og synes at det kunne være fordelagtigt og ikke mindst hyggeligt, at kunne overnatte ved klubben. Så kig med her. Vi har den dejligste udsigt og masser af vores gæster benytter sig af denne mulighed.

Flere vælger også at holde en hel weekend på Camp Tucan. 

Du har mulighed for at tage dit eget telt eller campingvogn med og stille op på vores grønne område, ved siden af klubben.  Er du ejer af en autocamper, er du/I også velkommen til at overnatte på vores parkering. Vi henviser blot til, at man så parkerer så yderligt som muligt på p-pladsen.

Nu har vi sørget for at vores campister i maj, juni, juli, august og september, kan komme på toilet og i bad, udenfor åbningstid. Dog kun i weekenden, fra torsdag til søndag.
Vi tilbyder desuden også strøm, men kun til alm. lys eller mobiloplader. Dvs. at man ikke har mulighed for at bruge strøm til eks.: Opvarmning, køleskab, elkedler, hårtørrere mm., da sikringerne så vil slå fra.

Denne overnatningsform er ganske GRATIS, dog er det vigtigt, at du oplyser om din tilstedværelse, når du tjekker ind,  så vi har styr på hvem der er på campen.

Camp området ligger i umiddelbar forlængelse af vores store parkeringsomårde og der er gode tilkørselsforhold. 

 

 

 

 

 

 

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk at, er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

NYHEDSBREV