Juli, 2022

03Jul14:00Søndag Mixed - Cozy SundayFOR PAR & SINGLER14:00

Vis Mere

Event detaljer

Søndag bliver vores nye “Cozy Day”. Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Det bliver super hyggeligt og vi glæder os til sammen med jer, at udvikle denne dag.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2022:
30/10 2022.

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

I DENNE UGE HAR VI FØLGENDE PÅ PROGRAMMET:

Vi får besøg af en dygtig tatovør, hvor du har mulighed for at tilkøbe mindre tatoveringer. Kom og se hendes arbejde, og book en tid hos hende ved ankomst, hvis du skulle blive fristet. 
Vi får også besøg af vores faste reb artister fra Ropejam. De vil imellem kl. 16.00-18.00, guide og vejlede jer, som har lyst til at få lidt mere kendskab til Bondage. 
Er vejret til det, vil dette foregå under vores store bondage træ i Adventure Garden, hvis ikke…., vil de være at finde i The Red Room. 
Vita og Dan/Ropejam har ligeledes varslet, at de vil lave en lille forsmag på rebene, med en lille show inden kl. 16.00

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at tilkøbe en lille anretning mad, så du ikke skal tænke på aftensmaden.

Der vil være 2 muligheder:
1 ordinær sushi menu samt en sushi inspireret menu til dig, der måske ikke er SÅ glad for fisk.
Denne dag, sørger vi for, at der vil være et lille udvalg af kolde bobler, så man kan få lidt lækkert til sin mad.
Vi har lavet et samarbejde med Bar Sushi og de sørger for at maden bliver leveret i klubben.Maden vil kunne modtages i baren i mellem kl. 17.00-19.00.

For at tilkøbe mad, SKAL der være bestilt og forudbetalt på Mobilepay, Nr. 832592 inden dagen før, om lørdag kl. 15.00. Bliver man forhindret i at komme, bliver pengene desværre ikke refunderet. MEN HUSK, AT MAN IKKE KAN BETALE, FØR MAN HAR SENDT OS EN MAIL MED BESTILLING AF MAD.

Ved bestilling af menu på mail, skal du oplyse enten, “MENU “ENER” eller MENU “SØNDAGSHYGGE”, samt dit navn, tlf. nummer + evt. medlemsnummer.

MENU “ENER” (210 KR) 

MENU “SØNDAGSHYGGE” (185 KR) 

 

 

 

 

Hvis man har lyst til at have sin egen “lille madpakke” med, så er man velkommen til at have det med. Vi tilbyder at lægge madpakker som er indpakket med navn på, på køl og så vil du kunne få den udleveret i tidsrummet imellem kl. 17.00-19.00.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

Kontaktinformation 

Copyright: Tucan Club/Mie Minor Nielsen

 

Tid

(Søndag) 14:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X