Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2024: 4/2 – 19/5 – 2/6 – 6/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for.

Denne eftermiddag afholder vi workshop, for forud tilmeldte gæster. Vi har desværre kun plads til 10 par på workshoppen, som afholdes i The Red Room mellem kl.15.00 – 17.00 Dette betyder at dette rum er forbeholdt workshop gæster i dette tidsrum, men bliver åbent for alle igen efter kl. 17.00.

Lad jer inspirere, når Vita og Dan fra Ropejam.dk afholder Begynder Workshop i Tucan Club. Deres workshops er “normalt” af noget længere varighed og en andet prisleje, så denne workshop i Tucan, er en forkortet version, hvor du dog stadig får masser af inspiration og viden. For at deltage skal skal du have en partner, så er du single, så prøv at finde en, der ligesom dig, har lyst til at dele denne workshop. Tilmelding er efter “først til mølle” og der skal forudbetales på Mobilepay nr. 61264565 ved tilmelding. Send et screenshot af kvitteringen på mail og når I modtager bekræftelse, så er du/I tilmeldt. Skriv jeres navne + 21/1 i teksten. Prisen er 150 kr pr par.

Tucan Club, afholder disse workshops, for at inspirere vores gæster, til at kunne bruge nye “krydderier” i klubben og måske på hjemmefronten fremadrettet. 

Vi har reb til rådighed og din dresscode, bør være “let og stram.

******************************************************************************

Foredrag med ForholdsVis – Ny Swinger – kom og bliv inspireret:
Magnus og Marie afholder workshops der er ment som en hjælp, inspiration og guide til at håndtere nogle af de situationer, man kan støde ind i i det her sjove, spændende og til tider udfordrende univers. Denne workshop er møntet på nye i swingerklubmiljøet. I
workshoppen er fokus på at skabe det stabile fundament til at bygge gode oplevelser over.
Magnus og Marie (ForholdsVis) har i de sidste 11 år levet i det etisk ikke-monogame univers. De startende i swingerverdenen, og har siden bevæget sig i mange forskellige verdener indenfor det sexpositive. De lever nu i et mere eller mindre polyamorøst forhold. De sidste år har de afholdt workshops i mange forskellige sexpositive miljøer.
Om Workshoppen:
I denne workshop tager vi udgangspunkt i jer der føler jer nye i det her univers. Vi gennemgår nogle helt konkrete punkter der er essentielle at overveje for jer som par, eller singler. Målet er, at gøre jer bedre i stand til at tage de vigtige snakke og lave de
langsigtede strategier til de gode oplevelser i klub. Vi kommer til at gennemgå pointerne og lade jer forholde jer til dem ud fra hvor i er i jeres rejse.
Foredraget finder sted i Sky Lounge fra kl. 15.30-17.30.
Husk at tilmelde dig klubben som gæst, men også til foredraget, hvis du ønsker at være med. Betaling for foredraget skal betales ved tilmelding på Mobilepay nr. 832592, hvorefter du skal sende et screenshot af kvitteringen på mail. 
Bemærk, at du altså først er tilmeldt foredraget, når du har fået bekræftelse på din indbetaling. 
Pr. Person: 100kr. Max. 40 deltagere.

 

BEMÆRK, AT WORKSHOPPEN OG FOREDRAGET AFHOLDES I 2 FORSKELLIGE  RUM OG RESTEN AF KLUBBEN ER FRI TIL ALLE ØVRIGE GÆSTER.

Som altid, sørger vi for at rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

Kontaktinformation 

Copyright: Tucan Club/Mie Minor Nielsen

 

X