April, 2019

17Apr19:00Onsdag Mixed Bisexual NightFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

For første gang i Tucan’s historie, åbner vi nu op for et nyt koncept. Denne aften er tilegnede gæster af begge køn, der er biseksuelle.

Er du bi eller er du nysgerrig ? Denne aften sætter vi fokus på de bi-seksuelle mænd, som måske sætter begrænsninger for dem selv, grundet tabuet der desværre er eksisterende i dagens Danmark. Masser af kvinder er biseksuelle og uanset køn, lader vi os forføre af synet mellem to kvinder i leg. Mindst lige så mange både mænd og kvinder, tænder også på synes og legen mellem 2 mænd. Desværre lader mange mænd sig blot begrænse, da man tænker at det ikke er alle der syntes at det er “okay”.

Denne aften indbyder vi fordomsfrie mænd og kvinder, der elsker leg på kryds og tværs, uanset køn.

Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. Nyde atmosfæren og det lettere erotiske strejf  af velvære. Så kom på besøg en torsdag aften. Vi varmer op til weekenden og nyder hinandens sensuelle samvær.

Vi tilbyder stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Tucan Club lukker denne aften kl 02.00 – og vi kører weekendpriser pga. påsken.

Copyright : Mie Minor Nielsen
X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

Kontaktinformation 

 

 

 

 

 

 

Tid

(Onsdag) 19:00

Sted

Tucan Swinger & Wellness Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Tucan Swinger & Wellness ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X