Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

I dag, åbner vi op for nr 2 af 3 spændende workshop med Marie & Magnus fra ForholdsVis. Workshoppen koster 50 kr pr person og varer 2 timer. Tilmelding kan kun ske via telefon eller på mail og der skal betales til Mobilepay nr. 832592 ved tilmelding.  Workshoppen afholdes i Sky Loungen fra kl. 15.15 – 17.15. Max. 20 pladser.

Magnus og Marie afholder i løbet af foråret tre workshops, der er ment som en hjælp, inspiration og guide til at håndtere nogle af de situationer, man kan støde ind i, i det her sjove, spændende og til tider udfordrende univers. Parret har tidligere afholdt mange workshops i forskellige settings, og har specielt udviklet de her tre til at tage udgangspunkt i swingerverdenen. ’Skab et trygt fundament’, ’Den svære kommunikation’ og ‘Frygten for forelske & jalousi’. Kom til en eller alle tre.

I alle tre er der et fokus på, at deltagerne har en masse god erfaring, alle kan drage inspiration fra – så det bliver ikke envejs kommunikation. I kommer til at møde andre swingere og blive inspireret fra dem også.

Magnus og Marie (ForholdsVis) har i de sidste 11 år levet i det etisk ikke-monogame univers. De startende i swingerverdenen, og har siden bevæget sig i mange forskellige verdener indenfor det sexpositive. De lever nu i et mere eller mindre polyamorøst forhold.

Anden Workshop: Den svære kommunikation:

Kommunikation er fundamentet i alle relationer – specielt i denne her verden. Det er kommunikationen mellem os og vores partnere, og med andre vi leger med en aften. Hvad er ærlighed i kommunikationen? Hvad holder jeg for for mig? Er det ok at lyve – og i så fald hvornår? Hvornår er jeg ærlig overfor mig selv? Hvordan lytter jeg empatisk? Hvordan står jeg bedst i mine egne behov – og lærer at kommunikere dem? Hvordan siger jeg ja og nej? Vi skal øve os i at kommunikere egne grænser og i at imødekomme andres. Vi skal guide hinanden, så vi alle får den gode sex, vi gerne vil have.

Vi vil i denne workshop sætte fokus på at skabe den gode kommunikation. Det vil både være fra en mere teoretisk vinkel, men også med praktiske elementer, hvor vi i en tryg og ikke seksuel ramme skal øve os på den gode kommunikation.

Kom ligegyldigt om det at ‘gå i klub’ er nyt eller velkendt. Alle kan få noget ud af at tage de løbende vigtige snakke.

 

Denne eftermiddag afholder vi ligeledes Bondage Workshop, for forud tilmeldte gæster. Vi har desværre kun plads til 10 par på workshoppen, som afholdes i The Red Room mellem kl.15.00 – 17.00 Dette betyder at dette rum er forbeholdt workshop gæster i dette tidsrum, men bliver åbent for alle igen efter kl. 17.00.

Lad jer inspirere, når Vita og Dan fra Ropejam.dk afholder Begynder Workshop i Tucan Club. Deres workshops er “normalt” af noget længere varighed og en andet prisleje, så denne workshop i Tucan, er en forkortet version, hvor du dog stadig får masser af inspiration og viden. For at deltage skal skal du have en partner, så er du single, så prøv at finde en, der ligesom dig, har lyst til at dele denne workshop. Tilmelding er efter “først til mølle” og der skal forudbetales på Mobilepay nr. 832592 ved tilmelding. Skriv jeres navne samt bondage i teksten. Prisen er 100 kr pr par.

Tucan Club, afholder disse workshops, for at inspirere vores gæster, til at kunne bruge nye “krydderier” i klubben og måske på hjemmefronten fremadrettet. 

Vi har reb til rådighed og din dresscode, bør være “let og stram”

BEMÆRK, AT WORKSHOPPEN AFHOLDES I ET RUM OG RESTEN AF KLUBBEN ER FRI TIL ALLE ØVRIGE GÆSTER.

 

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2023: 28/5 – 11/6 – 8/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

I 2021 blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os  i corona-nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Så glæd dig til en altid opdateret klub og en lækker aften i en af Nordeuropas flotteste erotiske natklubber.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker. INDEN KL. 14.00, SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke mere at tilladt at medbringe sin egen “lille madpakke”. 

 

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

Kontaktinformation 

Copyright: Tucan Club/Mie Minor Nielsen

 

X