Juni, 2019

08Jun19:00Lørdag Mixed WHITE Night + Foam Party FOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Traditionen tro er det i denne “Pinse-weekend” at vi officielt åbner vores terrasse og dermed åbner op for muligheden for at grille eget medbragt mad i samvær med de øvrige gæster. Det er ikke tilladt selv, at medbringe sine drikkevarer – Disse skal købes i klubbens bar.

Husk at vi på vores store terrasse har grillarrangement hver fredag og lørdag i sommerhalvåret frem til sidste weekend i september. Vi tænder den store grill op, så tag det med du/I vil grille samt tilbehør. Vi har tallerkener og bestik.

Grillen er klar fra kl. 19.15 og slukkes igen kl. ca 20.30.

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at være nøgen under spisning. Dvs., at som minimum, skal bryster og ædlere dele SKAL være tildækket, hvis man opholder sig på terrassen mellem kl 19.00-21.00 – men ellers er det tilladt at have sit almindelige tøj på, indtil kl 21.00.

Terrassen er overdækket og afskærmet for vind, men vi varmer ikke terrassen op på disse aftener, så hvis vejret ikke tilsmiler os så skal man nok lige overveje om man skal rykke grill-hyggen til en anden aften, da vi ikke kan sikre at temperaturen er varm nok til at kun være iført dresscode, eller almindeligt tøj. Men som den danske sommer nu en gang kan være,  så kan en tyk trøje hjælpe godt på vej.

WHITE NIGHT

Kom og få en rigtig sjov og fræk aften og mød masser af andre søde og frække mennesker 🙂 Denne aften for både par og singler.

Aftenen vil forløbe som vores ”normale” aftener, men adskiller sig ved opfordringen til hvid dresscode.

Som navnet antyder, vil det kun være muligt, at opholde sig i klubben efter kl. 21.00, iført hvid dresscode, (hvis det er almindeligt tøj, som hvide jeans/bukser, hvid lang kjole o.lign. – og dette er gældende både for mænd og kvinder.

Det er IKKE et modeshow 🙂 så dine ganske almindelige hvide tights eller bh-sæt er helt okay 🙂

Alle helt sikkert noget hvidt tøj liggende, så det bliver sikkert ikke det store problem at finde noget 🙂
Jo flere der har hvidt tøj på, jo mere vil temaet syne af White Night.

Det er IKKE et krav, at dit tøj skal være hvidt – du kan altså godt være med, selvom du f.eks kun måske kun har dit sorte lingeri eller boxershorts.

Mellem kl 22.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvarmede terrasse. Et lukket område/kabine, fyldes med varmt skum. Musikken og den frække stemning, sætter gang i festen og forhåbentlig også i DIG <3 Husk hvad der sker i skummet, blir’ i skummet – Men at reglen om at spørge først jo selvfølgelig også er gældende her.

Klubben vil i bar og diskotek være oplyst af de der kaldes ”black light” – så den hvide dresscode bliver ekstra synlig.
(black light, er det blå lys man ser på nogle diskoteker og som får hvidt til at syne selvlysende. Det får også den nøgne krop, til at syne dejlig solbrun 🙂

Vi serverer et glas “white speciel” pr person på husets regning.

Vi håber at se en masse frække og festlige out-fits, hvor kun fantasien sætter grænser.

Så kridt danseskoene, dit uartige humør, din indre ”engel” og kom til en fræk aften.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright : Mie Minor Nielsen
X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X