December, 2018

01Dec19:00Lørdag Mixed Night + JULFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Denne aften, fejrer vi Julens komme. Vi har pyntet klubben op til julemåneden og opfordrer vores gæster til at pynte dresscoden med “Jul”. Lad os se en masse “Nissemænd & Nissepiger”.

Denne aften er det også muligt at vinde “julegaver” – Om det er til dig selv, eller om du vil give dem videre er helt op til dig.

Vi lader det være op til hver enkelt gæst <3 Når vi har vores populære “jule-leg” på programmet.

Legen går ud på, at du ved tjek-ind modtager et lille “mærke”. Dette mærke kan du forære til den du syntes “fortjener” det. Om det er for en “ydelse” eller måske bare fordi du syntes en anden person ser sød og/eller dejlig ud, er helt op til dig. Og måske det er dig selv, der får en masse mærker foræret, ved man jo aldrig.

De personer der har “modtaget” flest mærker og afleveret i baren når klokken er 01.00 de udvalgte til vores 3 præmier.

Flest mærker modtager et gavekort til et mini-cruise. 2. & 3. præmien er en lækker gave fra TucanShop.dk

Og da det jo er ved at være Jul, trækker vi lod om 3 almindelige medlemskaber på nøglenumrene. Er du/I allerede medlem, forlænger vi blot kortet 1 år frem fra udløbsdato.

Kom og få en rigtig sjov og fræk aften og mød masser af andre søde og frække mennesker ???? Denne aften er for både par og singler.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00


X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X