Juli, 2019

06Jul19:00Lørdag Mixed Night - Grand OpeningFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Grand Opening af vores nye eksklusive og spændende BDSM rum også kaldet “The Red Room”

Så sker det endelig efter over 9 måneders arbejde med vores nye tilbygning, at vi indvier vores nye lokale samt 7 andre rum i klubben, som har været igennem en større renovering.

Klokken 20.00 vil Mie & Torben byde velkommen i Diskoteket. Her vil det være muligt at komme med i rummet og høre lidt om historien bag og de små detaljer. Mellem kl. 19.00-22.00 byder vi alle vores gæster på en lille “mund-haps” og et glas Asti.

I aften vil du som de nogle af de første kunne gå på opdagelse i nye rum, som bla.: Privat massagerum, i Wellnessafdelingen, nyt, større og bedre Dark Room på 1. sal, Tjekkisk Glory Hole, Seperat bi-rum og et kombi sybian/gynækolog rum i kælderen og ikke mindst parrummet “Udsigten”, som er blevet fornyet med endnu bedre “udsigt” i loftet og meget mere lækker romantisk stemning.

I The Red Room, vil du opleve et interiør og indretning, som ikke er set nogen steder før.  Vi har virkelig kræset om detaljerne og man har mulighed for bla. separate bindepunkter, spændende sex møbler, dobbeltsidet kors, komfortabel siddekomfort til tilskuere og ikke mindst en “Aftercare” plads. Alt i en virkelig skøn, fræk og sensuel atmosfære.

I rummet forefindes der et udvalg af både legetøj og piske. Bemærk at ALT “udstyr” er chippet og må ikke fjernes fra rummet.

Glæd jer til at se et rum, der får dig til at tænke på filmen “Fifty Shades of Grey” 🙂

Vi mere end glæder os, til at vise jer en opdateret klub og håber at du/I vil få nogle frække timer til at gå i vores “nye” klub.

Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Husk at vi på vores store terrasse har grillarrangement hver fredag og lørdag i sommerhalvåret frem til sidste weekend i september. Vi tænder den store grill op, så tag det med du/I vil grille samt tilbehør. Vi har tallerkener og bestik.

Grillen er klar fra kl. 19.15 og slukkes igen kl. ca 20.30.

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at være nøgen under spisning. Dvs., at som minimum, skal bryster og ædlere dele SKAL være tildækket, hvis man opholder sig på terrassen mellem kl 19.00-21.00 – men ellers er det tilladt at have sit almindelige tøj på, indtil kl 21.00.

Terrassen er overdækket og afskærmet for vind, men vi varmer ikke terrassen op på disse aftener, så hvis vejret ikke tilsmiler os så skal man nok lige overveje om man skal rykke grill-hyggen til en anden aften, da vi ikke kan sikre at temperaturen er varm nok til at kun være iført dresscode, eller almindeligt tøj. Men som den danske sommer nu en gang kan være,  så kan en tyk trøje hjælpe godt på vej.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X