FULDT BOOKET 🎉 Men vi har plads fredag 😉

Hip Hip Hurra. Vi har 15 års jubilæum og glæder os til at fejre at vi præcis for 15 år siden blev ejere af vores allesammens fantastiske oase – Tucan Club.

BEMÆRK: DENNE SIDE ER KUN HENVENDT TIL DIG/JER, DER ANKOMMER EFTER KL. 20.00. 

ØNSKER DU AT DELTAGE FRA START KL. 18.00 OG DERMED FÅ DEL AF VORES LILLE ANRETNING AF LIDT MAD TIL GANEN, SÅ SKAL DU/I TILMELDE JER VIA MAIL ELLER TLF. OG OPLYSE AT DU/I ANKOMMER FRA START. 

DET BETYDER, AT HVIS DU ALLIGEVEL HAR TILMELDT DIG VIA HJEMMESIDEN/KALENDEREN OG ANKOMMER INDEN KL. 20.00, VIL DER IKKE VÆRE BESTILT MAD TIL DIG/JER. (Medmindre du ringer og ændrer det inden onsdag den 28/9)

DET BLIVER ET BRAG AF EN FEST, MED LIVE MUSIK OG FESTIVITAS.

Imellem kl. 18.00-19.30, er vi vært med en lille anretning mad og lidt til den søde tand 🙂 Vi håber at mange af jer, der har har været med fra “start” (2007) men også nyere gæster,  har lyst til at komme til en hyggelig og festlig aften og være med til at fejre, at vi har holdt skansen i 15 år. (Men husk, at er du med fra start, så skal du tilmelde dig via mail eller telefon)

Denne aften, vil vi ligesom til vores Sommerfest, tillade alm. pænt “gå-i-byen” tøj hele aftenen, men KUN i bar, bar-lounge, wellness og Sky Lounge og Sky Lounge terrassen. Går man i legerum, så skal der klædes om til dresscode.

Fra kl. ca 21.30 kan hofterne swinges, da musikken lægger op til DIRTY DANCING til rytmer af det meget velspillende Live Band – HEYYA, som har været med os siden den spæde begyndelse.
De er beæret over at få lov at være med og der venter jer en super oplevelse.

Under hele arrangementet er SKY-BAR åben.

DET ER JO PARTY UARTIG ? OG DER MÅ SEXES ALLE STEDER PÅ NÆR I BAREN I SELVE KLUBBEN.

Kl. 00.00, byder vi på en glas bobler, både fra baren i klubben og fra Sky Lounge, når du afleverer den “billet” du modtager, når du tjekker ind 🙂

*******************************************************************************************************************************************

Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os her i nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Vi har glædet os, til at åbne op igen og til at se en masse nye som “gamle” gæster. Der har været så stille uden jer og vi har savnet jer ubeskriveligt.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

 

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at se dig/jer

 

Tucan lukker kl 03.00

X