September, 2018

29Sep19:00Lørdag Mixed Night - 11 years Birthday + Skum PartyFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og vær med til at fejre vores 11 års fødselsdag.

Den 1. Oktober 2018 er det 11 år siden, at vi købte Tucan Club. Sidste år afholdte vi vores 10 år jubilæum som noget ekstraordinært, men hvert år markerer vi vores fødselsdag, med en lille beværtning til vores glade og dejlige gæster, som er med til at Tucan Club stadig bliver mere og mere populær og eftertragtet <3 Så tak for jer.

Vi fejrer fødselsdagen både FREDAG d. 28/9 & LØRDAG d. 29/9.

Vi sætter en lille anretning op i diskoteket, hvor man også kan sætte sig og nyde maden eller man kan gå ud på vores opvarmede terrasse, hvor der ca. vil være 50 siddepladser.

Anretningen som er tilgængelig fra kl. 19.00-20.00 består af:

Lune deller

Pastasalat med soltørrede tomater

Kartoffelsalat.

OBS. Ønsker man at tage del i spisningen, er det MEGET VIGTIGT, at man oplyser det ved tilmelding via mail eller telefon.

Medlemmer der tilmelder sig via tilmeldingssystemet på hjemmeside, skal skrive: ”MS” efter navnet.

Seneste tilmeldingsfrist med spisning er ONSDAG den 26/9.

Tilmelder man sig senere eller UDEN spisning, er der først adgang i klubben fra kl. 20.00

Ved ankomst vil alle (også dem der kommer efter spisning) få udleveret en kupon, som på valgfrit tidspunkt kan byttes til en Alm. Cocktail på husets regning.

(der kan ikke bestilles andet end ovennævnte på kuponen)

Både fredag og lørdag, trækker vi lod om 5 stk. Almindelig medlemskaber. Er man medlem i forvejen, forlænges det blot 1 år fra udløbsdato. Lodtrækningen trækkes fra nøglenumrene i baren kl. 24.00. Er man ikke tilstede, vil du blive oplyst om din ”gevinst” når man tjekker ud

Hele klubben er naturligvis mere end klar til at blive ”brugt” på almindelig vis.

Kl. 22.00-23.00 tænder vi for Skum Kanonen på terrassen. Lad stemningen stige i skummet – Det kan blive rigtigt frækt J

Vi glæder os til at se og møde en masse dejlige gæster og vi er helt sikre på, at det bliver et par ekstra frække og lækre aftener <3

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X