Oktober, 2017

07Okt19:00Lørdag Mixed Night - 10 yearFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

10 års Jubilæum

En helt speciel aften hvor vi fejrer klubbens 10 års Jubilæum. Vi håber at se en masse nye som “gamle” gæster i klubben og glæder os til at fejre de første 10 år af klubbens historie, sammen med dig/jer.

 

 

Denne aften er dedikeret alle vores dejlige gæster, der sammen med os har fundet glæden ved at være indholdet i vores flotte, fordomsfri og frisindede rammer. Det varmer vores hjerter, at vi kan konstatere, at det der var vores mål for 10 år siden, faktisk er lykkedes <3 Vi ville skabe et “rum”, hvor man kunne mødes uforpligtende og måske få lidt mere ud af aftenen end “bare” det at udfordre sine seksuelle fantasier. Et sted at gå i byen og møde nye mennesker og et sted hvor man også kunne pleje sit parforhold med hinanden og ikke nødvendigvis med andre. Nu her 10 år senere, har vi fået så mange tilbagemeldinger fra gæster, der har fundet deres eneste ene, nogle er blevet gift og fået børn, mens rigtig mange har støbt nogle nye og dybe venskaber.

Vi vil selvfølgelig gerne forkæle vores gæster og er derfor vært med en lille let buffet fra kl. 19.00-21.00 og til midnat, serverer vi et glas asti og lidt sødt til ganen. Der vil ikke opsat borde, så der må spises rundt omkring i klubben og på terrassen – dog ikke i vores legerum. Af hensyn til logistikken vedr mad, bedes du ved tilmelding oplyse om du ankommer inden eller efter kl 21.00. OBS….. Er du medlem og tilmelder dig via modulet her på siden, SKAL DU PÅFØRE “KL 19”, EFTER DIT/JERES NAVN, hvis du ønsker at være med fra start. Dette er gældende indtil senest ONSDAG DEN 4/10. Tilmeldinger uden mærket “kl. 19.00 eller efter denne dato, er ikke berettiget til at deltage i buffeten.

Er du/I ikke medlem, så ring eller send en mail for tilmelding, hvor du ligeledes bedes oplyse om du/I er med fra kl 19.00 eller senere.

Denne aften må man have sit almindelige PÆNE og festlige tøj på i bar, diskotek og terrasse hele aftenen. Men går man i legerum incl. 1. sal, skal der skiftes til erotisk beklædning.

Aftenen byder yderligere på lidt ekstra i form af vores altid veloplagte og faste live band HEYYA, der som altid vil sørge for at vi får varmet hofterne op til resten af natten. Terrassen vil i aftenen anledning være opvarmet og vil også være rammen om diverse lodtrækninger med gode præmier.

Det bliver en aften med KNALD på, en aften med mange gæster og lidt mere fest-stemning end en normal aften. Men tøv ikke, hvis du vil have en fræk aften. Der er plads til alle og også til fræk leg i legerum, diskotek, wellness såvel som terrassen.

Vi satser på 10 år mere 🙂 ….., så glæd jer til et nyt årti, hvor nye events, nye temaer og nye tiltag vil blomstrer op løbende, igennem de næste mange år <3

Knus & Smukke tanker

Torben & Mie

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X