December, 2021

18Dec18:00Julefest - Couples NightFOR PAR & SINGLE PIGER18:00

Vis Mere

Event detaljer

JULEFEST I TUCAN 2021

LØRDAG DEN 18. DECEMBER 2021. KL. 18.00 – 03.00 KUN FOR PAR OG SINGLE KVINDER

Da pladsen er blevet for trang til vores traditionelle julefrokoster, forsøger vi os i år med et helt nyt koncept,

Udover nedenstående udgaver ifht. mad, så vil vi denne aften have rykket lidt rundt i diskoteket og imellem kl. 21.00-00.00, vil der være DJ der sætter aftenens rytmer. Vi inviterer alle frække nissepiger og mænd, til at tage en ægte “SWING-OM” og sammen med en masse glade gæster, danse julen ind som aldrig før. Vi trænger til “liv og glade dage” ovenpå en lidt tamt foregående år.

BEMÆRK, AT DRESSCODEN DENNE AFTEN ER ÆNDRET TIL: 

Da vi lægger op til dans og flirt i diskoteket, må man denne aften have sit almindelig PÆNE tøj på i bar & diskotek indtil kl. 24.00. Vi forventer naturligvis at man ikke møder op i “gamle slidte jeans”, men at man er flot og festlig påklædt. Erfaringen er, at mange mænd ikke finder det fristende at danse i boxershort og bare fødder, så nu håber vi, at vi kan få sat i dansegulvet i mellem kl. 21.00-24.00.
Går man ud i de tilhørende lokaler i dette tidsrum og efter kl. 24.00,  skal man have skiftet til klubbens almindelige dresscode, som er :

PIGER; EROTISK, PIKANT BEKLÆDNING SAMT ALT HVAD DEN KAN TRÆKKE AF “NISSERIER”

MÆND; TIGHT ELLER BOXER SHORTS & EVT. EN PÆN ENSFARVET SORT ELLER HVID T-SHIRT, SAMT ALT HVAD DEN KAN TRÆKKE AF NISSERIER

Udgave 1.

Vi tilbyder en lille let tapas tallerken, bestående af 5 små tapas. Nærmere beskrivelse af maden kommer ASAP. Disse serveres fra diskoteket og skal indtages i hhv. bar og diskotek ved stå-barborde og ved de eksisterende siddepladser. For at tage del i denne tapas, skal man være ankommet inden kl. 18.30 og have forudbetalt 100 kr pr person ved tilmelding. Entre betales ved ankomst

Udgave 2.

Du kan også deltage i festen, efter tapas, men har så først adgang i klubben fra kl. 20.00. Normal entre pris betales ved ankomst.

Bemærk at klubben disse 2  aftener først lukker kl. 03.00, for at tilgodese dem der først kommer fra kl. 20.00. Vi tilbyder ikke rundvisning for nye gæster denne aften.

KOM OG VÆR EN DEL AF ÅRETS NYE JULEFEST I DANMARKS FRÆKKESTE OG LUKSURIØSE EROTISKE NATKLUB

VI ”FYRER OP” UNDER NISSEPIGERNE…. OG FEJRER JULENS KOMME MED MASSER AF ”NISSE-STEMNING”

DER BLIVER RIFT OM PLADSERNE OG BEGRÆNSET PLADS INCL. TAPAS.

EFTER KL. 20.00, LUKKER VI GÆSTER IND, INDTIL MAX 250 GÆSTER.

BOOK ALLEREDE PLADS NU OG/ELLER SÆT KRYDS I KALENDEREN !!

TILMELDING INCL. TAPAS, KAN KUN SKE VIA TELEFON ELLER E-MAIL. (IKKE VIA HJEMMESIDEN) senest onsdag den 15/12-21

BEMÆRK VENLIGST OGSÅ, AT MAN FØRST ER TILMELDT, NÅR MAN HAR BEKRÆFTELSE PÅ TILMELDINGEN FRA KLUBBEN OG NÅR VI ER MODTAGET FORUDBETALING – UDEN UNDTAGELSER.

TILMELDER MAN SIG VIA VORES HJEMMESIDE, HAR MAN FØRST ADGANG FRA KL. 20.00

HUSK DERFOR AT TILMELDE DIG/JER INDEN INDBETALING.

OBS.: DER SKAL KUN FORUDBETALES FOR MADEN (100 KR PR. PERSON)

BETALING BEDES OVERFØRT TIL KONTO NR.;

REG. NR 8117 KONTO NR. 4878498

Husk at mærke indbetalingen med fornavn(e) samt dato for arrangement: Eks. Mie & Torben 11/12,

HAR DU YDERLIGERE SPØRGSMÅL TIL ARRANGEMENTET, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TELEFON ELLER MAIL.

TLF. +45 28412060 – EMAIL;INFO@TUCANCLUB.DK

IGEN: HUSK OGSÅ DIN TILMELDING SAMT BEKRÆFTELSE INDEN FORUDBETALING.

Tucan Club lukker kl. 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationRESTEN AF AFTENEN:

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tid

(Lørdag) 18:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

event_no_male

true

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X