Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores skønne oase. I 2021 blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE.Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Så glæd dig til en altid opdateret klub og en lækker aften i en af Nordeuropas flotteste erotiske natklubber.

Vi har gjort vores Plus One endnu bedre og helt sikkert endnu frækkere. Så er du god til at sende et frækt smil, et lille uskyldigt kys, eller måske det der er endnu frækkere, så kom og vær med. 

Denne aften genoptager vi på opfordring, en gammel lille leg og bringer vores Tucan Dollars i spil. 
Dette er naturligvis også helt frivilligt, men er en hjælp til at lave lidt søde, sjove eller frække aftaler i løbet af aftenen.

Sådan fungerer vores “deals” med Tucan Dollar 🙂

Når du køber de nedenfor anførte varer i baren udløser det point (Tucan Dollar) Disse “dollars” vil så efterfølgende kunne bruges til enten, at “købe aftaler” af en potentiel anden gæst 🙂  eller de kan bruges i baren til køb af udvalgte varer, for beløb beregnet på Tucan Dollar. 

Du skal finde din indre sælger frem og tilbyde noget som en modpart bare ikke kan sige “Nej tak” til 🙂  På den måde kan du måske modtage Dollars. Men du kan også give dem væk til en modpart 🙂 Det kunne f.eks være for at; At give et super lækkert og måske lidt frækt smil/kys, en lap dance, en gang massage, et blowjob osv. 

Priserne i parentes nedenfor indikerer det beløb du skal betale i baren i Tucan Dollar. De andre priser indikerer, det antal Tucan Dollar, du modtager, når du køber anførte varer i baren:

1 vand giver 100 T$ – (400 T$)

1 sodavand 100 T$ – (400 T$)

1 øl giver 100 T$ – (500 T$)
1 glas vin giver 100 T$ – (500 T$)
1 drink el. cocktail  giver 100 T$ – (700T$)
1 flaske Asti giver 600 T$ – (2000 T$)

Vi anmoder venligst om, at man INDEN man tjekker ud, afleverer de ikke-brugte “dollars” i en dertil indrettet “postkasse” ved tjek-ind/ud”

Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. Nyde atmosfæren og det lettere erotiske strejf  af velvære. Så kom på besøg en aften, hvor vi nyder hinandens sensuelle samvær.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på.Vi kører 2 rundvisninger pr aften. Rundvisningen for nye gæster starter hhv., kl 19.00 & kl. 19.30. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker “tosomhed”, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Ground Bar”, “Sky Lounge”, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.Her finder du også udgangen til vores lækre “Sky Lounge”, hvor vi både har bar og masser af siddepladser. Ligeledes vil du finde en afskærmet legeområde, som på udvalgte aftener vil blive brugt til Skum Party, Wellness events mm.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

I kælderen finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

Temaet Plus One, er et koncept, hvor hensigten er, at det skal være nemmere for par, at opsøge en ekstra partner til en TREKANT. Det henvender sig lige meget til både singler og par.

For mange, kan det være svært at være opsøgende i det, at skulle finde en ekstra partner til en trekant, hvadenten det er en ekstra mand eller kvinde.  Nu har parret mulighed for at tage et grønt signal-bånd på for at signalere at man er et par. Udover det, tager parret yderligere et bånd på (rødt hvis de søger en kvinde og blåt hvis de søger en mand)

Signal-båndene (blå eller rød) kan naturligvis skiftes i løbet af aftenen, hvis man senere ønsker en trekant med det modsatte køn. Disse farvekombinationer viser nu singlerne, at parret gerne vil modtage tilbud.

Singlemænd der gerne vil tilbyde sig som ekstra partner, tager et blåt signal-bånd på. (Bemærk at det KUN er forbeholdt de mænd, der er afklaret med at parret KUN ønsker en trekant)

Singlekvinder der gerne vil tilbyde sig som ekstra partner, tager et rødt signal-bånd på. (Bemærk at det KUN er forbeholdt de kvinder, der er afklaret med at parret KUN ønsker en trekant)

Parret vil nu have større og bedre mulighed for at henvende sig til singlerne der er åbne for tilbud.

Man er selvfølgelig altid i sin gode ret til at sige ”Nej tak”, hvilket altid respekteres med god pli.

Signal-båndene må ikke bruges af singler, der umiddelbart kun søger EN partner af gangen.

Det er vigtigt for os at understrege, at ALLE par og singler uden præferencer er velkomne på disse temaaftener. Er man ikke et par der decideret kun søger trekant, eller er man single der ikke specifikt går efter at være sammen med et par alene, så skal man ikke tage signal-bånd på.

Signal-båndene vil stå i bar-området og skifter man farve undervejs, lægges de ”brugte bånd” blot tilbage i den dertilhørende kasse. Båndene kan enten sættes om håndleddet eller hægtes på et synligt sted (halskæde, lingeri e.lign.)

Vi glæder os til at se dig/jer

 

Tucan lukker kl 02.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationX