April, 2019

05Apr19:00Fredag Mixed Night - Young SwingersFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Så går det snart løs til årets første Young Swingers Night (Vi holder 2 om året)

Denne aften, er der kun adgang til dem som er MAX. 40 år – altså 40 år incl. UDEN undtagelser.

En aften, der er lidt mere volume på musikken i diskoteket, lir på dansegulvet,
men også stadig en aften, hvor SEX er temaet ????

Samme aften har vi også Skum-Party, på vores opvarmede terrasse. Dette event foregår mellem kl. 22.00-23.00.

Er du ny og syntes, at denne aften må være din debut (måske fordi du har en ide om, at der er mange ældre i swingerklubber) har du/I nu muligheden for at møde andre ligesindede “frækkerter” der max. er 40 år.
Selvfølgelig er alle “garvede” klub-gæster ligeså velkommen og dem kommer der også rigtig mange af ???? En god “cocktail” af nye og “garvede”” swingere – lægger op til spontane
og uforglemmelige oplevelser ????

Du vil opleve, en aften med masser af dejlige mennesker – men også se at, der trods aldersbegrænsningen kommer alle typer af gæster hos os, og du er en af dem. HELT DIN EGEN ????
Vi stiller ingen krav eller forventninger om, at man er “aktiv”. Vi bestræber os blot på at, du får en aften, du får lyst til at have mange flere af ????

I klubben forefindes både håndklæder, kondomer og glidecreme – så alt du skal medbringe, er blot dit gode åbne sind, gode humør og så selvfølgelig tøj til dresscoden efter kl. 21.
Mænd ; Tights eller boxershorts. En ensfarvet SORT eller HVID t-shirt, er også tilladt, dog har langt de fleste bar overkrop.
Kvinder; Erotisk beklædning. Alt ligefra et flot lingeri-sæt, netkjole, super kort nederdel, corsage, hotpants & top e.lign.
Har du/I spørgsmål, så ring endelig til os. Alle dage, undt. søndag fra kl 14-22 :
+45 28412060 – eller send en mail pål ; info@tucanclub.dk

Næste Young Swingers Night afholdes først igen til august, så se at komme afsted ????
Husk at tilmelding er nødvendig.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Swinger & Wellness Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Tucan Swinger & Wellness ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X