Februar, 2019

15Feb19:00Fredag Mixed Night Valentins EventFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Denne aften inviterer vi alle ind i “Den frække og Sensuelle hule”.

Vi fejrer selvfølgelig også Valentine i Tucan og “klæder klubben lidt på” til en ekstraordinær fræk og sensuel Nat.
Denne aften er både for par og singler.

For at øge stemningen, opfordrer vi til at være iført RØD dresscode 😉

Stilen er som den plejer – det kan som skrevet bare være rød, eller blot krydret med rødt. Bemærk, at det ikke er et krav, men blot en opfordring.

Vi udlodder en flaske Asti til den kvinde, er er bedst Valentines-klædt og yderligere 1 stk gavekort til en middag for 2 på Restaurant Toscana i Vejle, på Tucan’s Valentines-leg, der går ud på at “score flest hjerter” 🙂

RØD er jo kærlighedens farve, men hos os betyder det også det ekstra frække, sensuelle og flirtende humør.

Legen går ud på, at du ved tjek-ind har mulighed for at deltage ved at vælge 1 stk hjerte påskrevet enten “oral” eller “knald”. Der er hvide hjerter til mændende og røde hjerter til kvinderne.

Eks. en kvinde får tilbudt et hjerte af en mand med teksten “oral”. For at hun kan få det skal ud udføre et blow-job på ham. Her er det naturligvis vigtig at pointere, at man til hver en tid kan sige “Nej, tak”
Den der har “modtaget” *SF* flest hjerter af det modsatte køn, når klokken er 01.00, er vinder af gavekortet.

 

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X