August, 2017

26Aug19:00Lørdag Mixed Night - Scor.dk festFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Det er muligt for gæster DER IKKE ER MEDLEM af Scor.dk, at tilmelde sig denne aften efter kl. 21.00. Entre denne aften er 350 kr for singler og par uanset medlemskab af Tucan eller ej.

MEN BEMÆRK AT MAN KUN KAN TILMELDE SIG VIA TELEFON ELLER MAIL.

Scor.dk afholder traditionen tro deres sommerfest i Tucan. Læs evt. mere på Scor.dk, hvor man godt kan oprette en gratis profil, for at se hvad denne aften går ud på.

Det bliver en sjov – fræk – dag/aften, men vi vil gerne pointere, at det IKKE har noget, med en normal klub aften, at gøre.
Denne aften er der rigtig mange mennesker og rigtig mange som aldrig har været i klub før og det er vi selvfølgelig glade for, men man skal ikke,
forvente, at man “finder” ud af, hvad det vil sige at komme i klub. Det kan man kun opleve, på en normal klub aften og derfor håber vi, at rigtig mange vil prøve at komme på en alm. aften (I vil helt sikkert blive grebet af den stemning der findes der) ;o)

Til Scor.dk festen må man have sit alm. tøj på hele aftenen, over alt i klubben og det må man ikke på en normal klub aften. Det betyder at noget af det intime og frække forsvinder.

Det er også tilladt at drikke, mere end der normalt er tilladt i Tucan – Det er en Scor.dk fest!!

Der vil være nogen, som ikke helt forstår, hvad det vil sige når en dør er lukket osv.

Vi ved af erfaringer, at dem som kommer til en Scor.dk fest, altid tager det gode og dejlige humør med og at vi derfor alle får en kanon skøn, sjov, hyggelig og fræk aften ;o)

Alt barsalg er kontant salg.

Vdr. gaderobeskabe.

For dem som kommer først til mølle, er der mulighed for at leje et skab. Det koster 100,- kr. og man får de 50,- kr. tilbage, når man afleverer nøglen ved udtjek. (nøglen afleveres i baren indenfor også ved udtjek)

Som ordlyden siger; først til mølle….. er der måske ikke skabe til alle, så det kan med fordel betale sig, måske at have sit tøj mm. liggende i en taske i bilen. Eller hvis man er heldig, at få et skab, så at gå sammen med en ven/inde om et.

Håndklæder.

Til Scor.dk festen, kan man leje et håndklæde for 10,- kr. pr styk.

Vi i Tucan, vil gøre alt for, at alle føler sig velkommen og er der nogen, som ikke forstår de alm. regler, er man mere end velkommen til at kontakte personalet.

HUSK HUSK ; MAN SKAL STADIG ALTID SPØRGE INDEN MAN RØRER NOGEN!!!!

Vi glæder os til at se jer til en kanon fest, hvor der virkelig er gang i dansegulvet og klubben :o)

På hele personalets vegne
Mie & Torben

Tid

(Lørdag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X