Juni, 2017

16Jun19:00Fredag Mixed Night + BondageFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg.

HUSK at vi på vores store terrasse har grillarrangement hver fredag og lørdag i sommerhalvåret. . Vi tænder den store grill op, så tag det med du/I vil grille samt tilbehør. Vi har tallerkener og bestik.

Grillen er klar fra kl. 19.00:-)

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at være nøgen under spisning. Dvs., at som minimum, skal bryster og ædlere dele SKAL være tildækket, hvis man opholder sig på terrassen mellem kl 19.00-21.00 – men ellers er det tilladt at have sit almindelige tøj på, indtil kl 21.00.

Vi skal selvfølgelig nok sørge for at varme terrassen op, hvis det er køligt. Vi kan dog ikke sikre at temperaturen er varm nok til at kun at være iført dresscode.

Tucan har fået fat i Seeker73 fra Kbh, til at komme og fortælle/vise om bondage. Han har lavet flere opvisninger på Erotic World messerne, private arrangementer og andre swingerklubber i flere år.

Han er hos os både denne fredag, men også om lørdagen, hvor eventet starter kl 20.00.

FREDAG den 16/6, kommer han og laver et intro kursus for alle dem i Tucan, der er interesseret i at få kendskab til bondage. Bondage er en typisk del af BDSM verdenen, men behøver ikke at være det, da der også er andre former for bondage, lige fra erotisk, japansk, thai og vietnamesisk.

Seeker deler ud af sin viden, tricks og ideer til alle der er interesseret. Fortæller om sikkerhed og forsvarlighed i bondage og hvad vi skal gøre for at passe på hinanden med reb og dem vi binder på.

Der vil være smukke og praktiske bindinger og en hjælpende hånd, hivs I er øvet i bondage, eller hvis I har lyst til at prøve og til jer der er nysgerrige på denne verden af nydelse, intensitet med båe par og singler.

LØRDAG den 17/6, er han igen i klubben og byder på lidt mere avancerede bindinger, for dem der har bundet i mange år eller hvis du som deltager denne fredag, har lyst til at se/høre mere.

Arrangementet foregår i diskoteket begge dage. Der bliver rift og siddepladserne, så det er først til mølle, hvis man vil have en plads. Skulle der blive fuldt booket i diskoteket, så fortvivl ikke, så sørger vi for at Seeker meget snart kommer igen.Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X