Oktober, 2019

25Okt19:00Fredag Mixed Night + WorkshopFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Kom og oplev en hyggelig og lidt anderledes fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg og hvor du har mulighed for en lille bondage workshop som tilvalg.

Bemærk, at workshoppen KUN afholdes over 1,5 time i et “lukket rum”, så den helt almindelige klub atmosfære er tilstede i resten af klubben. Alle vores aftener er altid hyggelige, intime og frække også for DIG/JER, der måske ikke er til dette tema. Klubben er stor og der er plads til alle. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Denne aften, må man fremvise sine talenter eller blive udfordret i bondage. De gæster der måtte være interesseret, kan (efter først til mølle princippet) deltage på en lille workshop på 1,5 time. Der er max 25  pladser og eventet vil foregå i vores helt unikke BDSM rum “The Red Room” fra kl. 20.30-22.00.

Ønsker du at deltage på workshoppen, så oplys venligst dette ved tilmelding. Tilmelder man sig som medlem, her via hjemmesiden så skriv bondage efterfulgt af dit medlemsnummer. Gæster som er tilmeldt på forhånd og gæster der først tilmelder sig workshoppen ved ankomst, vil få et mærke udleveret, indtil vi når max. antal deltagere.

Alle er velkommen til at deltage i workshoppen helt gratis, (+ entre) dog vil vi gerne gøre opmærksom på, at det IKKE er hensigtsmæssigt at gå til og fra eventet, da dette vil være forstyrrende for de interesserede deltagere.

Efter kl. 22, vil det være muligt at benytte rummet til al slags leg.

Er interessen stor, kan vi allerede afsløre, at der vil blive afholdt flere af slagsen i det nye år. I første omgang afholdes trin 1 i aften – trin 2 afholdes den 8/11 og er forbeholdt deltagere der også har deltaget i aften. Så når du/I tilmelder jer via mail, så oplys venligst om man også ønsker at deltage den 8/11.

Få en mulighed for at møde bondagen på en simpel og brugbar måde over en eller to aftener i Tucan.
Der vil blive 2 forløb hvor den første aften bliver for de nyeste og nysgerrige.
Der vil de første simple og brugbare bindinger bliver vist og øvet og der vil være et kort oplæg om sikkerhed og baggrund.
Alle der har lyst vil kunne prøve disse ting selv, da der masser af reb til at låne.

Den anden aften vil der være en kort repetition (så nye også kan være med) og derefter vil der blive vist og øvet et par andre elementer så man vil kunne lege lidt med simpel suspension og hvordan rebene kan tages med forskellige genrer af sanselig leg ????

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

Copyright: Mie Minor Nielsen

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X