Oktober, 2017

06Okt19:00Fredag Mixed Night - Love BirdsFOR PAR & SINGLER19:00

Vis Mere

Event detaljer

Denne aften fejrer vi i forbindelse med vores 10 års jubilæum, alle vores gæster, men især JER, der er iblandt alle de mange dejlige gæster, der har mødt hinanden i Tucan Club og som i dag bor sammen og måske er blevet gift og stiftet familie <3

Vi VED, at der iblandt jer er rigtig mange og vi vil gerne give JER muligheden for at være de heldige, til at vinde et Kærligheds Mini Cruse med ALL INCLUSIVE på Stena Lines overfart, Frederikshavn – Oslo. All Inclusive vil sige, Fri Wellness i 2 timer, Forplejning om bord incl. Frokostbuffet, incl. vand, kaffe og The. 2 timers fri entre til Pure Nordic Spa. Aftenbuffet incl. øl, vand, vin og kaffe, samt morgenbuffet. Værdi op til 2.393 kr.

Er I blandt dem der har mødt hinanden i Tucan og bor sammen, så oplys venligst om dette ved tjek-ind. Vi trækker lod blandt de gæster, der er i denne “kategori”.

For alle jer andre, der er gæster i Tucan denne aften, trækker vi lod om et Gavekort til en lækker overnatning på Skrøbelev Gods for 2 personer med hovedret samt morgenbuffet.

Vi glæder os til at se en masse frække og dejlige “Love Birds” og hylde jer, ligesom vi i denne weekend hylder vores alle sammens Tucan Club igennem 10 år.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 21.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 21.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 03.00

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationTid

(Fredag) 19:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X