Dark Desires Dominans og underdanighed i Tucan.

Tucans version af Fifty Shades of Grey

Dette arrangement henvender sig til alle par og singler med interesse for BDSM, både garvede udøvere, men også nybegyndere. Så er du en af dem der har læst eller set Fifty Shades of Grey og tænkt det var frækt, så er muligheden her nu for at udforske din indre Dominante eller underdanige side. Et par består af en Dominant og en underdanig, dog kan et par også bestå af 2 Dominante og 1 underdanig, eller 1 Dominant og 2 underdanige. Både single Dominante og underdanige er også velkommen. Der skal være tilmeldt på forhånd. Dørene åbnes kl. 14 (dem som gerne vil med på rundvisning skal komme kl 14.00) Rundvisning ca. kl. 14.30 (fra baren) Dørene lukkes for indgang kl. 15 (efter forudgående aftale, kan man komme senere) Regler indtræder kl. 15.15, hvor de Dominante og de underdanige skilles og bliver budt velkommen og reglerne vil blive læst op. Herefter vil der være en kort fremvisning af de underdanige.

NYHED VEDR. MAD. Vi giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med, så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker. Skal bestilles senest kl. 14.00 samme dag. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du: Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren imellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum. Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Arrangementet slutter kl. 21. Priser: Par kr. 400,- Par bestående af 3 pers. Kr. 500,- Singler kr. 300,- Priserne er gældende uanset medlemskab af Tucan, da dette er et arrangement udenfor Tucans normale åbningstider. Tilmelding kan kun ske på mail info@tucanclub.dk eller ved opkald på tlf. 28412060. Tilmeldinger på facebook eller andre sociale medier er ikke gældende. Er man medlem af Tucan, kan man dog stadig tilmelde sig via hjemmesiden.

Beklædning: Dominante klæder sig i et flot eller frækt Dominant look. Det være sig fetich, lak, læder, jakkesæt, uniform eller tilsvarende. Vi vil ikke se Dominante kun i boksershorts eller lign. De underdanige skal klæde sig underdanigt. Det kan være nøgen, lingeri, jockstraps, fetish, lak læder og lign. Vi ser gerne at de underdanige er forholdsvis let tilgængelige i deres påklædning. Den underdanige skal bære halsbånd (har man ikke et halsbånd, så vær opfindsom, fx en kæde med en hængelås, et stykke reb eller lign.), så det klart og tydeligt ses, at dette er den underdanige. Ved ankomst udleveres et nr. som den underdanige skal bære hele tiden. Hvis ikke nummeret kan sættes fast i halsbåndet, bliver det skrevet med sprittusch på kroppen. Regler: 1. De underdanige må ikke sidde på stole, sofaer eller lignede. De underdanige sidder på gulvet. Dog må de underdanige gerne sidde på stole i bar lokalet (ikke i Sky Loungen), hvis deres Dominante giver lov. 2. I spaen må de underdanige sidde i midten, kun de Dominante har plads på ”bænken”, dog kan der af den Dominante gives lov til at den underdanige sidder på skødet af den Dominante. 3. Den underdanige må ikke tale, kun når denne bliver spurgt eller får lov. Dog må der i baren, i Sky Loungen og i rygerummet tales frit. 4. Alle underdanige skal have deres playliste med sig hele tiden, så andre Dominante ved forespørgsel kan læse den. Ved ankomst udleveres en lille satinpose, hvori playlisten kan opbevares. (satinposen tilbageleveres ved udtjekning)

Playlisten udfyldes ved ankomsten eller hjemmefra i 2 eksemplarer, skal blot være tilgængelig fra kl. 15.15. Man er velkommen til selv at føje flere ting i playlisten nederst. (Playlisten kan sendes på mail, så skriv til info@tucanclub.dk og bed om at få tilsendt playlisten) 5. Tantrarummet vil igen blive brugt som Blind-room. Reglerne ang. dette vil blive gennemgået i velkomsttalen. Bliver regler brudt 3 gange, vil den underdanige få en straf. Straffen for overtrædelserne vil blive udarbejdet af en vogter i samarbejde med den underdaniges Dominante, er det en single underdanig, vil straffen blive lavet ud fra playlisten. For at hjælpe med at reglerne bliver overholdt, vil der gå vogtere rundt og holde øje. Disse vogtere er til for at hjælpe de Dominante og man kan til en hver tid bede dem om hjælp til…..blot fantasien sætter grænser (vogterne har også ret til at sige nej) Vogterne er også til for at passe på de underdanige og sørge for at de Dominante overholder reglerne. Så oplever en underdanig at grænserne ikke bliver overholdt, så find en vogter og fortæl det til vedkommende.

Vogterne er ikke en del af Tucans personale, de er en del af dette arrangement og har derfor lov til at deltage i løjerne på samme niveau som de øvrige gæster. En underdanig kan til en hver tid sige rød eller cirkus og dette betyder definitivt stop. Som single underdanig har man ikke en Dominant, man kan skrive på sin playliste, så her skal man blot strege den linje ud.

De Dominante har ret til at bede om at se en hvilken som helst playliste. Er den underdaniges Dominante i nærheden, spørger man denne om at få lov at se playlisten. Er den underdanige alene, så beder man denne om at udlevere sin playliste. Playlisten er en række spørgsmål omkring berøring, samleje, pisk og andre typer lege. Svarmulighederne følger trafiklyset. Rød: NoGo Gul: Spørg Grøn: Go Der er også mulighed for at skrive evt. bemærkninger til hvert svar og nederst er muligheden for selv at tilføje flere punkter.

Der må denne dag leges overalt i klubben, kun op af baren er det ikke tilladt. Det er tilladt at lege med nåle, hvis man skal selv medbringer forsvarlig beholder til afskaffelse af nåle. Stearin er også tilladt med eget underlag, så der ikke kommer stearin på Tucans inventar.

Vi glæder os til endnu engang at lukke op for en fræk søndag i Tucan Club og vi glæder os til at se en masse skønne mennesker, alle med interessen for BDSM. Vi forbeholder os retten til små ændringer i arrangementet.

X

Tilmeld dig til dette event

Udfyld tilmeldingsformularen herunder

KUN GYLDIG hvis du/i har et medlemsskab
ONLY POSSIBLE if you have a valid membership

EventinformationDeltagerinformation


Hvem er du?

Ved par, husk altid kvinden først

KontaktinformationX