Denne aften fejrer vi Scor’s 25-års jubilæum og de har sørget for et brag af en fest.

Vi starter aftenen med spisning hvor der er god tid til at opbygge den frække stemning og få flirtet med de andre gæster.

Efter madden er der mulighed for omklædning, og denne aften slækker vi lidt på den sædvanlige dresscode. Vi forventer stadig erotisk påklædning, så kjolen skal altså være lidt ekstra kort og skjorten tilsvarende åbenstående 😉

Har du aldrig været i klub før, er dette en oplagt aften at prøve det, særligt hvis man er lidt ukomfortabel med den sædvanlige dresscode. Alle klubbens almindelige regler gælder naturligvis stadig, så spørg før du rør og lukkede døre mv. skal naturligvis respekteres.

Ud over alle de sædvanlige muligheder i klubben, er der denne aften også livemusik, så når man ikke lige er frække, er der rig lejlighed til at give den gas på dansegulvet og vise sine forbudte trin.

Program for aftenen:

18:00 – dørene åbner for spisende gæster

18:30 – velkomst ved middagen

20:30 – dørene åbner til klubben

23:30 – dørene lukker til klubben (sidste chance for entré)

04:00 – festen slutter

Da det ikke er en helt almindelig klubaften, tager vi betaling for kaffe/the (10 kr) salatbar (30 kr) og håndklæder, som kan lejes for kr. 10,- pr. stk. Ligeledes er vores garderobeskabe/bokse ikke gratis tilgængelige, men kan lejes for 30 kr pr stk.
Er man et vennepar bestående af 2 eller flere singler, kan man med fordel dele skab.

Prisen på entre denne aften er til gengæld kun 350,- inkl. Spisning, mens en billet uden spisning kun koster kr. 150,-

Du kan bestille lige så mange billetter du ønsker på Scor.dk eller ved henvendelse til jannick@scor.dk

Evt. overskydende billetter vil blive solgt i døren, men koste yderligere 50,-.

Vi forventer fuldt hus, så hvis du vil være sikker på at sikre dig en billet til dette event, skal du ikke vente for længe.

Evt. medlemskab af Tucan er ikke gyldigt denne aften.

Både Tucan og Scor’s personale vil gøre alt for, at alle føler sig velkomne og skulle der være nogen der ikke efterlever de almindelige regler, hører vi meget gerne om det, så vi kan tage action med det samme.

Vi glæder os til at se jer til en kanon fest, hvor der virkelig er gang i dansegulvet og resten af klubben og husk at det der sker i klubben, bliver i klubben – Behøver vi at nævne at mobiltelefoner naturligvis er bandlyst.

 

X