Hvilke mennesker besøger Tucan Club?
I Tucan kommer de mennesker som har mod på livet og alle dets skønne muligheder. De  er fra alle samfundslag og alle aldre.

Der kommer de par, som ikke ønsker at gå i stå i deres parforhold og som måske vil undgå, at hverdagen stille og roligt kommer snigende. Der er ingen tvivl om, at hvis der var flere der gik i klub, var der mindre skilsmisser og mere kærlighed.

Vi mennesker er helt sikkert ikke skabt til at være monogame seksuelt et helt liv,  Jo,  helt sikkert følelsesmæssigt, men ikke seksuelt. Hvorfor ikke hellere gå i ”byen” sammen og sammen udvikle hinanden, end at gå i byen hver for sig og så falde i.

Der er ingen der siger man skal være aktive i Tucan, sammen med andre, men bare det at komme og se og mærke livet tæt på, er et fantastisk krydderi og er med til at give det seksuelle og kærligheden et kæmpe løft.

Der er ingen der går livet igennem, uden frække fantasier og lyster. Spørgsmålet er om man skal sætte bånd på sig selv, eller man skal prøve at opleve dem ”live” i stedet for når man er blevet 80 år, fortryde at man ikke gjorde det.

Der kommer også rigtig mange singler i Tucan. Er sikker på at,  når de fleste singler går i byen, er det  måske med en forventning om at der skal ske noget frækt. I Tucan er muligheden meget større. Alle kommer for at for at få en sjov og fræk aften og man laver kun noget, hvis der er kemi. Et nej er altid et nej. Samtidig er man måske fri for at “sparke” en date ud, den efterfølgende morgen. Vi kender over 200 singler, som har mødt hinanden i Tucan og hvor nogen ovenikøbet er blevet gift.

Den store forskel er også, at der er ingen fulde mennesker og der er nogle helt fantastiske lækre rammer hvor alle har respekt for hinanden.

Vi ønsker at du skal komme og give slip for hverdagens stress, møde interessante og imødekommende mennesker, flirte og danse til fantastiske rytmer, leve dine erotiske drømme ud eller måske opdage nye.

Kom og oplev en fræk erotisk natklub og alle de muligheder der findes og gør som flere og flere – Gå i byen, hvor du møder alle de søde fordomsfrie mennesker.

 

LIVET ER ET SPIL, DEN DER OPLEVER MEST HAR VUNDET.

 

Vi glæder os til at se dig/jer og til at vise jer en verden af lækre muligheder.

Knus og smukke tanker

Mie & Torben

TILMELD

Er du/I klar til en super fræk aften? Kontakt os pr. telefon eller e-mail, for at blive tilmeldt.

Husk er du medlem kan du med fordel benytte dig af tilmelding via kalenderen.

KONTAKT

NYHEDSBREV